Soțul i-a spus că se duce la spital, dar nu s-a mai întors niciodată. Ce a aflat după 23 de ani

Linda Iseler și Richard Hoagland erau un cuplu fericit din Indiana, asta până într-o zi, când bărbatul nu s-a mai întors acasă.

Pe 10 februarie 1993, Linda era la serviciu atunci când a primit un apel de la soțul ei, Richard, care i-a spus că se simte rău și că s-a dus la spital.

Ea l-a rugat să o aștepte, ca să vină să îl vadă, dar el a refuzat. Atunci a fost ultima dată când cei doi soți au vorbit.

Văzând că nu se mai întoarce, Linda a sunat la toate spitalele, încercând să dea de soțul ei, însă fără succes. „Nu-și luase nici măcar haina cu el, iar afară era frig”, își aduce aminte Linda.

După câteva zile de la dispariție, autoritățile locale care investigau cazul i-au găsit mașina în apropiere de Aeroportul Internațional din Indianapolis, dar nu exista nicio dovadă că bărbatul ar fi călătorit cu avionul undeva.

Neavând niciun indiciu, autoritățile au decis să închidă cazul. Linda și cei doi fii ai cuplului, care aveau 6 și 9 ani, au trăit un șoc, dar și-au continuat viața fără Richard. În vara următoare, cei doi băieți ai ei au primit felicitări de la cineva care le scria că este tatăl lor:

„Poate într-o zi ne vom vedea. Pun pariu că nu o să vă recunosc. A trecut atât de multă vreme! Aveți grijă de mama voastră. Tata”.

De atunci, familia nu a mai primit niciun semn de la Richard Hoagland. Linda s-a luptat din greu să își crească copiii singură, după ce soțul a lăsat-o cu multe datorii. Și-au pierdut casa, iar singurul ei sprijin au fost părinții.

În același timp, a devenit suspectă în cazul dispariției soțului. „Poliția m-a interogat continuu. Spuneau că e posibil ca el să fi fost implicat în trafic de droguri, iar eu habar nu aveam de așa ceva”.

I-a luat 10 ani, dar într-un final, femeia a reușit să își refacă viața. S-a recăsătorit și părea că totul îi merge bine, când, după 23 de ani de când nu mai auzise nimic de fostul soț, a primit un apel telefonic care i-a schimbat viața complet, oferindu-i răspunsurile pe care le căutase în toți acești ani.

Un bărbat din Florida, Anthony, făcea cercetări despre arborele său genealogic pe Internet, când a descoperit ceva ciudat.

Unchiul său, Terry, murise în 1991, dar când i-a căutat numele, a descoperit că cineva se folosea de numele acestuia, așa că a cerut ajutorul poliției.

Cel care îi furase identitatea unchiului decedat era nimeni altul decât Richard Hoagland.

Și-a părăsit familia și a zburat spre Florida pentru a se ascunde, apoi a închiriat o cameră de la tatăl lui Terry. Richard aflase despre moartea lui Terry și i-a furat actele de identitate.

Apoi s-a mutat în Florida, s-a căsătorit având numele de Terry și avea chiar și un fiu de 19 ani cu noua sa soție.

În prezent, Richard Hoagland este cercetat pentru furt de identitate și, de asemenea, trebuie să plătească primei sale familii 2 milioane de dolari pentru că timp de 20 de ani nu a plătit pensie alimentară.

Leave A Reply

Your email address will not be published.