Soția lui Mircea Radu, victima unui accident rutier! Care este starea ei

Clipe grele pentru îndrăgitul prezentator de televiziune Mircea Radu. Soția sa a fost victima unui accident rutier. Potrivit primelor informații, Raluca Radu a fost transportată la spital și primește îngrijiri din partea medicilor.

Soția lui Mircea Radu – accidentată de un taximetrist
Raluca Radu a fost acroșată de către un autoturism echipat taxi. Soția lui Mircea Radu traversa regulamentar strada, pe trecerea de pietoni, împreună cu o persoană o persoană vârstnică, un bărbat de 66 de ani. Cei doi au fost acroșati de către un taximetrist care, probabil, avea viteză și nu i-a observat la timp.

Atât bătrânul, cât și soția lui Mircea Radu au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a urca la volan.

În cauză oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din cuplă.

Cu ce se ocupă Raluca Radu, soția lui Mircea Radu
Raluca Olaru este partenera de viață a îndrăgitului prezentator tv, Mircea Radu. Cei doi s-au cununat în 2013 și au doi copii: o fată și un băiat. Spre deosebire de soțul ei care este mereu în lumina reflectoarelor, Raluca stă departe de atenția publică, iubește discreția și apare la brațul soțului ei, doar la evenimentele importante. Soția lui Mircea Radu este de profesie medic oncolog și activează în orașul Piatra Neamț.

Raluca este cu 20 de ani mai tânără decât Mircea Radu, dar vârsta nu a fost niciodată un impediment pentru relația lor. Într-un interviu mai vechi, vedeta de televiziune a povestit ce anume l-a atras la actuala lui soție.

Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului…spunea Mircea Radu.

Mircea Radu a mărturisit că avea suficientă experiență de viață cât să știe ce merge și ce nu în relația de iubire, și mai ales, de ce fel de parteneră are nevoie lângă el, iar Raluca a fost răspunsul.

Leave A Reply

Your email address will not be published.