Soția lui Michael Schumacher a clacat în public! Ce a făcut-o să cedeze pe Corinna Betsch

După aproape nouă ani de când stă la căpătâiul soțului ei și îl îngrijește cu iubire și devotament, Corinna Betsch, soția lui Michael Schumacher a clacat în public.

Celebrul campion de Formula 1 a suferit un accident de ski în urma căruia în Alpii Francezi, pe 29 decembrie 2013, în urma căruia a suferit multiple traumatisme cerebrale grave.

Soția lui Michael Schumacher a clacat în public

Campionul mondial de Formula 1 a fost premiat în cadrul unui eveniment recent, iar soția sa a fost cea care a ridicat premiul în locul său. Pentru prima dată în toți acești ani cumplit de grei, soția lui Michael Schumacher a clacat în văzul tuturor și a izbucnit în hohote de plâns.

Unul dintre cei mai apropiați oameni ai familiei Schumacher, Jean Todt, care i-a fost şef al lui Schumacher la Ferrari a făcut declarații emoționante despre tragedia care s-a năpustit asupra campionului de Formula 1.

Eram o echipă de neînvins! Lui Michael îi plăcea să muncească şi echipei îi plăcea să lucreze pentru el. Ne e dor de el aici.

Michael are o familie minunată. La fel ca soţia mea Michelle, Corinna este una dintre cele mai puternice femei pe care le ştiu. Nimeni nu s-ar fi gândit că vor fi momente care să aducă lacrimi. Nu e ceva ce poate fi controlat, a declarat Jean Todt.

Soția lui Michael Schumacher și fiica ei au fost prezente la un eveniment unde campionul de Formula 1 a fost premiat pentru contribuții caritabile.

Atac fără precedent la familia lui Schumacher

Soția lui Michael Schumacher și cei mai apropiați oameni ai familiei lor au fost ținta unui atac fără precedent lansat de către Willi Weber, managerul lui Michael Schumacher.

Weber care a ajuns la venerabila vârstă de 80 de ani a declarat că i-a fost ascuns adevărul despre marele pilot, în toți acești ani în care a fost țintuit la pat.

A fost o durere mare pentru mine. Am încercat de sute de ori să o contactez pe Corinna (n.r. soția lui Michael Schumacher) și ea nu mi-a răspuns

 L-am sunat pe Jean Todt să-l întreb dacă ar trebui să merg la spital și mi-a spus să aștept, e prea devreme. Am sunat a doua zi și nu mi-a răspuns nimeni, a declarat Weber.

Leave A Reply

Your email address will not be published.