SOȚIA LUI ILIE NĂSTASE A ”DISPĂRUT” CU DOUĂ MILIOANE DE EURO! FOSTUL NUMĂR 1 ATP NU MAI DĂ DE EA DE O SĂPTĂMÂNĂ

Zbuciumată viața lui Ilie Năstase. Toată, toată! Măiestria a combinat-o cu circ, pe când mânuia cu dibăcie racheta de tenis și devenea primul număr 1 mondial.

Anii s-au scurs, Ilie a tot schimbat femeile ca pe șosete. S-a oprit la Ioana, de vreo câțiva ani, doar că scandalurile sunt la ordinea zilei între ei. Ultimul, de curând.

Mai mult, Ioana a dispărut de acasă. Ilie nu dă de ea, s-a făcut săptămâna. CANCAN.RO a aflat, însă, detalii incredibile de la ultimul episod al telenovelei și vi le prezintă, în exclusivitate.

Ioana Năstase, fostă Simion, l-a părăsit, din nou, pe Ilie. Nu mai răspunde nici la telefonul pe care fostul tenismen îl ”înroșește”. E de negăsit, iar Ilie suferă. Cel puțin, asta susțin surse apropiate cuplului care urmează rețeta ”tânăr și neliniștit”.

Soția lui Ilie Năstase a ”dispărut” de acasă cu două milioane de euro!

Se pare că marea ceartă ar fi survenit cu mai mult timp în urmă. Atunci când câștigătorul de US Open și Roland Garros a

fost invitat la un eveniment la Cluj, iar organizatorii au pregătit totul pentru două persoane, Ilie Năstase și soția lui.

Doar că Iliuță s-a prezentat precum un burlac. Singur. Și, de atunci, nimic nu s-a mai îndulcit în relația începută în urmă cu mai bine de cinci ani.

Aproximativ două milioane de euro ar pierde Ilie Năstase dacă Ioana lui dragă nu se întoarce acasă și se ajunge la divorț.

Totul pleacă de la casa din București, pe care fostul mare tenismen a vândut-o cu respectiva sumă. Cum e posibil? Fostul număr 1 ATP a fost larg la mână cu soția lui. I-a cumpărat mamei ei o casă la Dunăre, ei, un ditamai Bentley.

A mai luat și două apartamente. Atenție, imobilele și mașina au fost trecute, se pare, pe numele celor doi frați ai Ioanei.

Mai mult, le-a cumpărat celor două fete pe care le are cu Amalia, Alessia și Emma Alexandra, câte un apartament în Mamaia. Așa că, în cazul unui divorț, Ilie Năstase nu rămâne cu nimic de pe urma vilei din ”Primăverii” pe care a vândut-o acum mai bine de doi ani.

I-a cerut să se mute cu chirie, lângă locuința ei!
Istoria tumultuoasă a relației celor doi cuprinde multe episoade uluitoare. Unul dintre ele, atunci când Ilie Năstase a fost dat afară de Ion Țiriac din Complexul ”Stejarii”. Ilie era în ”război”, încă o dată, cu soția lui.

El a vrut să se mute într-un cartier rezidențial cunoscut din Capitală, unde ar fi stat fără să plătească chirie. Doar că Ioana i-a transmis că, dacă vrea împăcarea, trebuie să vină în Băneasa, cu chirie, într-un apartament în apropierea locuinței ei. Nu-l primise, încă, în casă, doar ce și l-a apropiat!

Leave A Reply

Your email address will not be published.