Soţia lui Gigi Becali face un lucru în fiecare seară. Omul de afaceri:

Gigi Becali vorbeşte rar despre relaţia pe care o are cu soţia sa, Luminiţa. Jumătatea patronul de la FCSB apare rar în public dar, în acelaşi timp, o face cu stil.

Nici Gigi Becali nu vorbeşte des despre relaţia pe care o are cu soţia sa. Omul de afaceri a „scăpat” în desele apariţii publice câteva aspecte din intimitatea familiei.

Ce o pune Gigi Becali pe soţia sa să facă în fiecare seară
Astfel, la un moment dat, Gigi Becali a dezvăluit că i-a cerut soţiei sale să închidă televizorul atunci când vine la masă să ia cina. Omul de afaceri nu suportă să fie televizorul deschis în acel moment. Luminiţa s-a conformat imediat.

„La televizor mă mai uit așa la meciuri și la o emisiune de sport. În rest, la nimic. Le-am zis și fetelor și soției. La început, când mergeam la masă și mai mergea televizorul, mă ridicam și plecăm. Ori eu, ori televizorul. Așa au înțeles și de atunci îl închid mereu. La ce îmi trebuie mie atât de mult televizorul? Nu am nevoie, eu, tată, de agitație”, povestea Gigi Becali la Prosport.

Gigi Becali a ajuns de urgență la spital. Latifundiarul din Pipera se confruntă cu ceva probleme de sănătate de mai mult timp, dar abia acum și-a făcut timp să le trateze. Medicii i-au zis că nu mai este timp de pierdut, dacă nu vrea ca situația să se complice.

Astfel, latifundiarul din Pipera s-a operat la mână. la o clinică din București, pentru că avea tendonul rupt de mai mult timp și începuse să se confrunte cu dureri insuportabile .Operația a fost una destul de grea și acum are mâna imobilizată într-o proteză, dar îi mulțumește lui Dumnezeu că a scăpat cu bine din această situație.

“M-am operat la umăr, o operație cam grea, de tendon. Am mâna imobilizată într-o proteză. La mâna stânga am făcut operație la tendon. Aveam probleme la tendon de mult. Nu mi-am dat seama, dar tendonul era rupt.

Când mi-a făcut operația era mai grav, dar nu mai contează asta. Acum mă simt bine, normal, dar am mâna imobilizată. În București m-am operat”, a spus Becali potrivit paginii de Facebook a jurnalistei Mihaela Bîrzilă.

Medicii i-au zis că trebuie să se recupereze o perioadă și să aibă grijă cu tot ce face, pentru că operația a fost una riscantă.

Nu este prima dată când Becali are probleme de sănătate. Celebrul milionar a avut ceva complicații la vertebrele cervicale de când avea 30 de ani, afecțiune pe care a ascuns-o mult timp. Norocul lui a fost că a simțit boala și s-a tratat la timp.

Leave A Reply

Your email address will not be published.