Sorina, fetița adoptată de familia Săcărin, are o viață frumoasă. Ce s-a întâmplat cu acuzațiile de trafic de organe

În urmă cu trei ani, Sorina, fetița din Baia de Aramă, era adoptată de familia Săcărin, stabilită în America, în urma unui scandal uriaș.

Atunci, asistenții maternali în grija cărora era fetița au lansat mai multe acuzații, inclusiv cu privire la un posibil trafic de organe.

În 2019, și jurnalista Sorina Matei a făcut astfel de afirmații, astfel că a fost acționată în instanță de familia adoptivă a eftiței din Baia de Aramă.

La trei ani de la scandalul provocat de adopția Sorinei, fetița din Baia de Aramă, soții Săcărin au intentat mai multe procese unor instituții și jurnaliști care i-au criticat vehement la acea vreme.

În prezent, Sorina, fetița adoptată de familia Săcărin, are 10 ani, iar viața ei s-a schimbat fundamental în bine. Copila studiază pianul și vioara și este mai fericită ca niciodată.

Sorina, fetița adoptată de familia Săcărin, are o viață frumoasă
Sorina locuiește acum la New York împreună cu părinții săi, George și Ramona Săcărin, și cu cei cei doi frați, Ava, de 12 ani, și Adam, de 5 ani.

„Sorina a devenit imediat o parte din familie. S-a adaptat imediat la noua ei viață, unde a înțeles cât de important este să ai încredere în tine, să îți propui să realizezi ceva și să faci tot ce poți pentru a îndeplini ce ți-ai propus. Este fericită și înflorește văzând cu ochii”, a declarat după adopție Ramona Săcărin.

Din imaginile publicate pe Facebook, se poate vedea că Sorina este foarte zâmbitoare. Pasionată de instrumente muzicale, fetița merge la o școală de muzică unde studiază pianul și vioara.

A învățat să înoate, să meargă pe bicicletă, vorbește foarte bine limba engleză și, în general, s-a adaptat bine la noua ei viață.

Totodată, autoritățile din România, dar și cele din SUA monitorizează atent ceea ce se întâmplă cu Sorina în noua ei familie.

Potrivit mamei sale adoptive, Sorina este sănătoasă și a făcut progrese foarte mari în ceea ce priveşte limba engleză.

Presiuni imense și teorii ale conspirației
Tot procesul de adopție a Sorinei s-a desfășurat pe fondul unei presiuni foarte mari din partea mass-media și a publicului. O mulțime de teorii ale conspirației îi preziceau fetei o soartă sumbră pe meleaguri americane.

Una dintre ele spunea că fetei urma să i se scoată organele pentru a fi donate unuia dintre copiii biologici ai familiei Săcărin, care era grav bolnav.

Astfel, soții Săcărin au fost foarte deranjați de acuzațiile cu privire la un posibil trafic de organe. Pe cale de consecință, ei au acționat-o în judecată pe jurnalista Sorina Matei, care a lansat aceste acuzații în spațiul public.

Totodată, din cauza Sorinei Matei, postul B1TV a fost amendat cu 10.000 de lei de către CNA. Astfel, și postul TV a fost citat în procesul intentat de către soții Săcărin.

Reamintim că, potrivit transcrierilor analizate de CNA, Sorina Matei a făcut o mai multe declarații cu privire la un posibil caz de trafic de persoane în ceea ce o privește pe Sorina, fetița adoptată de familia Săcărin.

Leave A Reply

Your email address will not be published.