Șoc total la Antena 1! Dani Oțil, găsit leșinat de prietenul său, Răzvan Simion

Dani Oțil, descoperit inconștient de Răzvan Simion. Cum a reacționat prezentatorul de la Neatza după ce a apelat la 112.

Soțul Gabrielei Prisăcariu a fost găsit leșinat de prietenul său și coleg de emisiune. Vedeta de la Antena 1, care în trecut s-a iubit cu Lidia Buble, a povestit că a venit ambulanța să îl resusciteze pe amicul său din copilărie.

Dani Oțil, descoperit inconștient de Răzvan Simion. Cum a reacționat prezentatorul de la Neatza

Dani Oțil a trecut prin momente neplăcute, la fel și Răzvan Simion, care nu a știut cum să reacționeze atunci când l-a văzut pe sportiv întins pe jos. Medicii de pe Ambulanță l-au resuscitat minute bune pe moderator.

În prezent, prezentatorul de la Neatza își amintește că în clipa în care omul de afaceri se plângea de dureri el se gândea deja cum să împartă bunurile acestuia. Dezvăluirea a fost făcută, evident, cu o urmă de umor.

„L-am găsit leșinat, era într-o stare…vai de el. Era…îmbălsămat. A venit ambulanța să îl resusciteze, era rău. L-am chemat pe Puberu să mă ajute, a venit și Georgică de la montaj.

Cu el în stare de semi-comă, am început să ne împărțim motoarele, mașinile lui, consola de jocuri. Noi chiar vorbeam serios”, a mărturisit Răzvan Simion despre experiența cu Dani Oțil, notează wowbiz.ro.

Dani Oțil și Răzvan Simion, prieteni de ani buni

Dani Oțil și Răzvan Simion sunt prieteni de ani buni și se cunosc încă din perioada copilăriei. Au locuit în Reșița și au venit împreună la București, unde au locuit împreună în aceeași casă.

„Stau și mă gândesc cat de greu este să stai în casa cu Răzvan. Am stat în casă cu el când purta un trening rupt în genunchi. Găteam o dată pe săptămâna. Eu știam doar fasole, el doar varză.

Dacă Răzvan ar fi avut mintea de acum pentru vremea când bunica să îi dădea paneuțul prin gard”, a spus soțul Gabrielei Prisăcariu, mai arată sursa menționată mai sus.

Leave A Reply

Your email address will not be published.