Şoc în televiziune. Prezentatoarea îndrăgită de toată lumea s-a sinucis. Avea 27 de ani

O prezentatoare din Wisconsin și-a pus capăt zilelor la doar 27 de ani. Femeia era logodită și urma să se căsătorească cu iubirea vieții sale.

Neena Pacholke, o cunoscută prezentatoare s-a sinucis! America este în stare de șoc după ce o cunoscută prezentatoare de știri s-a sinucis. Evenimentul tragic a venit pe neașteptate, iar prietenii și familia sa nu pot concepe lipsa ei.

Neena Pacholke era o prezentatoare extrem de îndrăgită din statul Wisconsin. La doar 27 de ani a ales să-și pună capăt zilelor și să se ducă în lumea celor drepți. Toată lumea este în stare de șoc, mai ales că aceasta nu a arătat nicio clipă această dorință macabră. Femeia era logodită și urma să se căsătorească cu iubirea vieții sale.

Familia și colegii ei sunt șocați și nu le vine să creadă cele întâmplate.

Frumoasa prezentatoare nu va mai fi prezentă la pupitrul știrilor, iar zâmbetul ei nu va mai apărea niciodată. Colegii de la postul de televiziune News 9 WAOW au transmis printr-un comunicat tragedia.

„Neena Pacholke, iubita noastră prezentatoare a știrilor de dimineață a murit, în mod subit, sâmbătă. Întreaga echipă de aici, de la News 9, este absolut devastată de pierdere, așa cum știm că sunt și mulți alții”, a fost mesajul postului de televiziune News 9 WAOW.

Postul de televiziune News 9 și co-prezentatorul Brendan Mackey au vorbit pe Facebook despre tânăra Neena. Zâmbetul ei și inima bună vor lipsi tuturor iar, în locul său va fi un gol imens.

„Nu am întâlnit niciodată pe nimeni, în toată viața mea, care să fie mai iubit decât această fată. În fiecare zi, ea îi făcea pe oameni să zâmbească, fie că a fost printr-un ecran la TV sau doar fiind o prietenă incredibilă.

Era atât de fericită și atât de plină de viață și un model demn de urmat.”, a scris co-prezentatorul Brendan Mackey într-o postare pe Facebook.

Neena Pacholke s-a angajat la postul de știri News 9 WOAW în urmă cu cinci ani ca și jurnalist. Din 2019 a devenit și prezentatoare de știri. Aceasta a avut o viață activă, făcând parte și din echipa de baschet feminin a Universității din Florida de Sus.

Sora prezentatoarei este șocată de gestul extrem făcut de sora ei. Kaitlyn este de părere că niciodată nu vei cunoaște, cu adevărat, ce se află în sufletul unui om.

Știa că Neena are mulți prieteni și se făcea remarcată oriunde mergea. Îi plăcea să îi facă pe alții să se simtă bine, indiferent de circumstanțe.

„Uneori pur și simplu nu știi prin ce trec oamenii, indiferent cât de mult ai crede că tu cunoști pe cineva. Sora mea a avut acces la toate resursele pe care vi le puteți imagina.

Era iubită de toată lumea. Era atât de bună la meseria ei. Ea pur și simplu emana dragoste și pozitivitate și îi păsa atât de mult de oameni și să-i pună întotdeauna pe alții pe primul loc.

Cred că a făcut acest lucru până la limita de a nu-i mai păsa de ea însăși”, a spus sora ei, potrivit New York Post.

Leave A Reply

Your email address will not be published.