Şoc în lumea afacerilor din România

Laurenţiu Floroiu, un cunoscut om de afaceri din Argeş şi fost preot, a fost înmormântat fără a i se rosti numele de către preoţi și fără clopote bătute la biserică, după ce s-ar fi sinucis din cauza datoriilor.

Un cunoscut om de afaceri, fost preot, înmormântat fără a i se rosti numele și fără clopote.

De această înmormântare a avut parte afaceristul Laurenţiu Flororiu, care s-ar fi sinucis din cauza datoriilor.

Un cunoscut om de afaceri, fost preot, înmormântat fără a i se rosti numele și fără clopote
Slujba de înmormântare a omului de afaceri Laurenţiu Floroiu a fost una scurtă, fără ca preoţii să-i pomenească numele şi fără clopote trase la biserică.

Afaceristul a avut parte de această înmormântare deoarece preoţii au trebuit să respecte canoanele bisericești privitoare la sinucigași.

Laurentiu Floroiu a fost găsit spânzurat în apartamentul său din Piteşti, chiar de mama sa. Se pare ca omul de afaceri suferea de depresie din cauza datoriilor pe care le acumulase.

Laurentiu Floroiu a renunţat la preoţie în urmă cu opt ani şi s-a dedicat afacerilor. Acesta era un nume cunoscut din industria HoReCa, proprietar al mai multor localuri.

El fost reţinut şi anchetat în dosarul Permiselor. În urmă cu patru ani, fostul preot şi-a pierdut soţia din cauza cancerului.

Cunoscuţii spun că afaceristul și-a premeditat moartea pentru că, în urmă cu două săptămâni le-a mulțumit tuturor.

La înmormântare i-au fost alături părinții, preoții Constantin Ghețea, parohul bisericii de la Frătici Vârsești-locul unde a fost oficiată slujba, părintele Rafael și părintele Cosmin, preotul de la Penitenciarul

Colibași care i-a fost duhovnic lui Laurențiu, când acesta a fost închis în dosarul Permiselor.

Interpretul Marius Bălan a interpretat o priceasnă creștină care i-a cutremurat pe cei prezenți, potrivit jurnaluldeargeş.ro.

Potrivit credinței ortodoxe, sinuciderea este un păcat foarte grav, strigător la cer, fiindcă cei care au recurs la acest gest s-au lepădat de credinţa în Iisus Hristos şi de nădejdea în Dumnezeu, iar necredinţa

şi deznădejdea sunt păcate împotriva Duhului Sfânt, despre care Sfânta Scriptură spune că nu se vor ierta nici în veacul de acum, nici în cel ce va să fie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.