Simona Halep pleacă definitiv din România! Informația care a șocat toată România (SURSE)

Vestea momentului despre Simona Halep! Fostul lider mondial în tenis a luat decizia momentului, după ce s-a aflat că va divorța de Toni Iuruc. Ce va face Simona Halep după despărțirea de soțul său?

Simona Halep și Toni Iuruc au decis, de comun acord, să divorțeze. Cei doi vor divorța la notariat, cel mai probabil în cursul zilei de joi, 8 septembrie 2022.

Simona Halep și Toni Iuruc nu vor împărți nimic pentru că așa au stabilit de la bun început. La începutul căsniciei, cei doi au decis un regim matrimonial separat, adică fără bunuri la comun.

Ce vrea să facă Simona Halep după divorț?

Se pare că după divorț, Simona Halep și-ar dori să se stabilească în altă țară. Potrivit unor surse citate de Orange Sport, Simona Halep ar vrea să se mute definitiv la Nisa, în Franţa.

Fostul lider mondial în tenis se simte apropiată de oraşul de pe Coasta de Azur.

Simona Halep renunță la turneul din Japonia

O altă mișcare neașteptată din partea Simonei Halep este renunțarea la turneul de tenis din Japonia.

În ceea ce privește motivele invocate de aceasta, Simona Halep susține că nu știe ce va urma în continuare, însă va discuta cu antrenorul ei despre ce va urma.

Totodată, ea nu a spus nimic despre divorț, însă a declarat că are nevoie de timp pentru a se odihni, dar și pentru a fi mai liniștită, având în vedere ultima înfrângere suferită.

Simona Halep a mai adăugat că își dorește să meargă înainte și să dea tot ce are mai bun în următoarele competiții, motiv pentru care nu se grăbește deloc.

Ce urmează să facă Simona Halep?

„Habar n-am ce urmează, o să văd, o să vorbesc cu antrenorul meu.

Vreau doar să mă odihnesc și să mă liniștesc după meciul ăsta. Nu e o înfrângere ușoară, dar nu am ce să fac, nu mai pot să schimb nimic.

Privesc înainte și o să încerc să mă motivez să fiu mai bună la următoarele meciuri”, a spus Simona Halep, la Eurosport.

Menționăm faptul că aceasta este prima decizie luată de Simona Halep după anunțul privind divorțul de Toni Iuruc. Bărbatul a confirmat deja că cei doi vor divorța la notar, iar decizia a fost una comună.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….

De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!” a declarat Toni Iuruc, pentru fanatik.ro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.