Și-a dat viața pentru frumusețe. O tânără de 17 ani a murit, după ce și-a făcut o intervenție estetică

O tânără de 17 ani a murit, după ce și-a făcut o intervenție estetică. Fata a suferit o embolie pulmonară la scurt timp după procedura de înfrumusețare. Familia și cunoscuții sunt șocați de dispariția ei bruscă.

O tânără de doar 17 ani din Brazilia a plătit cu viaţa pentru o intervenție estetică. Adolescenta a murit după ce procedura nu a decurs așa cum ar fi trebuit, lăsând-o cu un cheag de sânge în plămâni. La scurt timp de la intervenție a fost dusă de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut să o salveze.

A murit la 17 ani după ce și-a făcut o intervenție estetică

Maythe Rudek Garcia avea doar 17 ani când a decis că vrea să își facă această operație estetică ce a costat-o viața. Familia adolescentei nu a dezvăluit natura operației, dar aceasta a suferit o embolie pulmonară și a murit la spital. Tânăra a ajuns la spital în stare critică după ce a fost transportată de urgență direct de la clinica de înfrumusețare. În ciuda eforturilor medicilor, nu a mai putut fi salvată, cauza fiind embolia pulmonară. După intervenție, un cheag de sânge i-a ajuns în plămâni, astfel că nu a mai avut nicio șansă.

Legea din Brazilia prevede că adolescenții sub 18 ani au nevoie de consimțământul părinților înainte de a fi supuși la astfel de intervenții, ceea ce înseamnă că părinții fetei știau de intențiile acesteia. Maythe era populară şi iubită de comunitatea în care trăia, fiind fiica unui om de afaceri cunoscut în zonă. Mama ei a fost cândva candidată pentru a fi primarul unui oraş din sudul Braziliei.

„Maythe a fost întotdeauna plăcută și iubită de toată lumea. Întotdeauna îngrijorată să-i ajute pe alții și să facă bine. Absența ei va lăsa un gol care nu va fi umplut niciodată. Ceea ce va alina durerea dorului pe care toată lumea o va simți pentru ea vor fi momentele petrecute cu ea”, a declarat un prieten de familie, potrivit presei locale, citată de The Sun.

Maythe Rudek Garcia a fost înmormântată pe 6 septembrie la Cimitirul Serrinha din Contenda. Colegiul unde a studiat și-a exprimat condoleanțe.

„Cu profundă tristețe anunţăm moartea lui Maythe Rudek Garcia, fosta noastră elevă. Inimile noastre sunt pline de durere în acest moment dificil. Vrem să exprimăm cele mai profunde condoleanțe familiei și prietenilor lui Maythe. Ea a lăsat o amprentă asupra comunității noastre școlare și va fi amintită cu drag. Fie ca lumina ei să continue să strălucească în amintirile noastre. Odihnește-te în pace”, a fost mesajul reprezentanţilor colegiului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.