Sergiu, tăticul călăreț, a ajuns după gratii!  Motivul incredibil pentru care a fost reținut

Sergiu, tânărul care a mers la maternitatea din Iași, pe cal, pentru a-și vedea copilul nou-născut, a ajuns după gratii după ce a făcut scandal și a lovit un bărbat.

Sergiu a fost implicat într-un scandal monstru.

Unul dintre frații lui a avut un conflict cu un individ, iar tânărul s-a gândit să-i dea o lecție celui care i-a supărat ruda.

Împreună cu un amic, cei trei s-au înarmat cu bâte și topoare și au intrat în curtea bărbatului vizat.

Victima a fost bătută crunt, dar a avut noroc că i-au sărit vecinii în apărare. Are, însă, nevoie de aproape 20 de zile de îngrijiri medicale pentru a se recupera.

Sergiu, fratele și amicul său au fost reținuți.

Cei doi au ajuns în fața judecătorilor, care au decis plasarea lor sub control judiciar.

”Polițiștii Secției nr. 6 Poliție Iași efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 26 februarie a.c., trei bărbați ar fi tulburat ordinea și liniștea publică în timp ce s-ar fi aflat în curtea unui imobil, iar apoi pe o stradă din Municipiul Iași ar fi agresat un bărbat. În baza probatoriului administrat în cauză, doi dintre bărbații bănuiți de comiterea faptelor, au fost reținuți de polițiști la data de 02 martie a.c., iar cel de-al treilea este căutat. Cercetările continuă”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Sergiu și-a vândut casa cumpărată din donații

Sergiu, tânărul din Iași care a impresionat o țară întreagă după ce a mers călare la soția care născuse la maternitate, se mutase în casă nouă.

El a fost ajutat de Cătălin Moroșanu, dar și de sute de români, să strângă bani pentru a-și cumpăra o locuință, în luna aprilie a anului trecut.

De asemenea, atunci tânărul a fost la un interviu de angajare la Apa Vital, o firmă din Iași ce oferă servicii de alimentare cu apă, canalizare şi epurare.

Cătălin Moroșanu a fost cel care l-a ajutat din nou. Sergiu și soția lui au semnat actele de vânzare-cumpărare și au strecurat în contract o clauză care spunea că imobilul nu poate fi înstrăinat timp de 5 ani. Ulterior, cei doi soți s-au mutat din nou în baraca din ghetou.

Leave A Reply

Your email address will not be published.