Scene uluitoare la mormântul Denisei Manelista. Cine era tânăra filmată plângând

Recent, s-au petrecut anumite scene uluitoare la mormântul Denisei Manelista, care au creat confuzie printre cei care au văzut imaginile. Și totul după ce o fană a fost surprinsă în imagini la cimitir, aducându-i un omagiu îndrăgitei interprete.

Astfel, asemănarea dintre tânăra respectivă și Denisa Manelista este una izbitoare, iar cei care au văzut imaginile au avansat fel și fel de scenarii.

Denisa Răducu, alias Denisa Manelista, așa cum era cunoscută în lumea muzicii de la noi, a murit subit în anul 2017, după o luptă grea cu cancerul.

Regretata cântăreață, născută în 1989, a lăsat în urma sa o avere muzicală imensă, piesele sale fiind și astăzi cântate de fani, dar și de colegii de breaslă și ascultate cu mult drag, admiratorii plângându-i urma și acum la mormânt.

Scene uluitoare la mormântul Denisei Manelista

Recent, una dintre fanele celei care s-a stins din viață a creat confuzie în rândul internauților. Tânără, pe nume Mădălina, a fost filmată la locul de veci al manelistei, cu lacrimi în ochi, rugându-se pentru sufletul artistei sale preferate.

Deși și-a acoperit fața cu ochelari de soare și nu s-a lăsat prea mult filmată, pentru că imaginile au ajuns virale, mulți au crezut că nu văd bine.

Și asta pentru că asemănarea dintre Denisa Răducu și fana sa este una izbitoare. Blondă, cu un chip rotund, ochii și buzele mari, cu aceeași privire și voce, fata care o plânge acum pe regretată manelistă i-a făcut pe cei de pe TikTok să creadă că, de fapt, Denisa Răducu nu a murit.

Din comentariile oamenilor reiese că mulți au observat asemănarea izbitoare dintre cele două, dar și că unii sunt de părere că Denisa Răducu doar a dispărut pentru o vreme, călătorind în altă țară, totul fiind o înscenare și că ea, de fapt, nu s-a stins din viață.

Fanii au reacționat în număr foarte mare

„Nu văd bine? E ce văd? E Denisa? În ce țară a fost? Cât teatru”, „Doamne, ce seamănă!”, „Seamănă enorm de mult”, „Eu la început am crezut că este Denisa”, „Am văzut-o și eu aseară. Am încremenit”, „Băi, Denisa a murit sau nu?”, sunt câteva dintre reacțiile celor care au văzut imaginile cu tânăra.

De altfel, conform postărilor din mediul online ale Mădălinei, gestul făcut la mormântul Denisei nu este singurul omagiu pe care i l-a adus.

La cererea internauților, tânăra, care are până și alunița de pe față precum idolul ei în muzică, postează clipuri video în care fredonează cele mai ascultate piese lansate de Denisa Manelista, vocea sa fiind și ea foarte asemănătoarea cu cea a regretatei cântărețe.

Leave A Reply

Your email address will not be published.