Șapte prostituate din București cereau 900 de euro pentru o noapte de amor. Ce le făceau bărbaților pentru suma asta

Judiciariştii de la sectorul 5 din Capitală au stricat afacerea unor proxeneţi care îşi trimiteau fetele să se prostitueze

la hoteluri de lux din Bucureşti pentru sume ce ajungeau şi la 900 de euro pentru o noapte de amor.

Folosindu-se de un site în care au postat fotografiifantomă, “culese” de pe alte pagini de internet, proxeneţii din clanul Toboşarilor ofereau clienţilor cu buzunarele doldora de bani frumuseţi mioritice. În plasa vânzătorilor de carne vie au căzut mulţi străini, dar şi afacerişti români veniţi cu treburi prin Capitală, care au achitat note de plată ameţitoare pentru scenele amoroase care aveau loc în hoteluri de lux din Capitală.

Dacă doreau doar o partidă de amor cu una dintre cele şapte prostituate, clienţii plăteau între 150 şi 300 de euro, iar dacă aveau chef de sex toată noaptea, preţul ajungea şi la 900 de euro. Astfel, proxeneţii ajungeau să bage în buzunare zeci de mii de euro lunar. Urmăriţi pas cu pas de judiciariştii din sectorul 5, proxeneţii şi escortele de lux au ajuns în biroul poliţiştilor pentru declaraţii şi pot înfunda pentru mulţi ani puşcăria.

Iată ce «meniu» aveau clienţii
Pe site-ul în care fetele erau prezentate ca nişte dive exista o secţiune şi cu serviciile oferite. De la sex oral, la sărut cu limba, fantezii cu roluri, show lesbi, la striptease, toate erau trecute în “meniul” pentru amatorii de sex plătit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.