S-A LĂUDAT PESTE TOT CĂ ARE O RELAȚIE BUNĂ CU FIICA CEA MARE, DAR ACUM CARMINA I-A TRANSMIS PUBLIC CEL MAI DUR MESAJ POSIBIL:

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu și-a aniversat recent ziua de naștere, iar cu această ocazie, a postat un mesaj neașteptat pe contul de socializare, dedicat special tatălui ei.

„Since I was little I wanted a united family to grow up with, but then I think about you dad, and

remember that its not my fault because you lost something so special, its all yours (n.r.: De când eram mică, am vrut o familie unită în care să cresc, dar apoi mă gândesc la tine tată și îmi amintesc că nu

e vina mea pentru că tu ai pierdut ceva atât de special, e toată doar a ta)”, a scris Carmina pe contul ei oficial de Instagram.

Prietenii virtuali au reacționat imediat și au încurajat-o. ”Rămâi puternică, minunato ???”, ”Felicitări mamei tale care te-a crescut și educat singură și sunt sigură că nu a fost ușor… nopți

nedormite, febră, primii dințișori, grădinița , scoala, nevoi… etc.

Ai lângă tine un om minunat care s-a sacrificat pentru tine… mama ta… restul e apă de ploaie ??”,

”Păcat!… Tot respectul pentru mămica ta!!! ?”, ”Superbi????. Eu am crescut fără ambii asa ca te inteleg perfect. Capul sus @carminaaaat”, sunt cinci dintre comentariile lăsate de internauți.

Leave A Reply

Your email address will not be published.