S-a aflat! Ce planuri are Bill Gates cu România? „Acest experiment este foarte grav”

Emil Străinu, general în rezervă, susține că Bill Gates are planuri sumbre cu țara noastră. Acesta ar urma să influențeze agricultura țării noastre și totul se va întâmpla prin intermediul armelor „geoclimatice”.

Emil Străinu susține că Bill Gates are în minte un plan legat de România. Mai exact, prin intermediul unor „arme geoclimatice”, ar urma să influențeze sectorul agriculturii.
Generalul în rezervă susține că fondatorul Microsoft este cel vinovat pentru fenomenele meteo extreme din ultima vreme.

„ Bill Gates va executa o răspândire în atmosferă a unor pulberi de calciu și sulf (n.r. – în 2022), având scop oprirea penetrării razelor solare în atmosferă, pentru a scădea temperatura la nivelul solului.

Acest lucru va duce la lucruri grave în atmosferă.

Acești pulberi vor schimba caracteristicile electrice, conductanța aerului, nu se va mai putea manifesta fenomenul fotoelectric”, a spus Emil Străinu, conform romaniatv.net.

Fenomenele extreme care vor veni asupra României ne vor scoate țara de pe piețele agroalimentare
Emil Străinu susține că efectele se vor simți în mod considerabil, deoarece nu doar industria alimentară va avea de suferit, ci și economia țării. Acest lucru va fi cauzat de incapacitatea României de a mai exporta recolte.

„Acest experiment este foarte grav. Nu este în spiritul științific și nu ajută cu nimic. România este o țintă a acestei agresiuni de ordin geografic. Recoltele de grâu vor fi cu 15-20% mai mici față de anii trecuți. România va fi scoasă de pe piețele agroalimentare (…)

Fenomenele geoclimatice vor continua.

Vom constata că anul acesta va fi cel mai călduros din istorie”, a mai spus Emil Străinu.

„Toate aceste fenomene pot fi controlate de om. Este o tehnologie veche, din anii ’50-’60, iar marile puteri dispun la ora asta de ea. Prin intermediul ei, marile puteri îşi plătesc reciproc poliţe, fără să mai folosească tancuri şi rachete, războiul economic şi alte mijloace. Războiul economic îl fac distrugându-ţi recoltele, câmpurile de legume şi de fructe, pomii fructiferi, viile.

Este un război între Est şi Vest. Primele cinci mari puteri ale lumii sunt deţinătoare a ceea ce se numeşte arma meteorologică şi desfăşoară războiul meteorologic. E foarte simplu. România, de peste 35-40 de ani, este un poligon de încercare a armelor geoclimatice”, a mai declarat acesta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.