S-a aflat adevărul! De ce s-a destrămat cuplul artistic Romică Țociu și Cornel Palade.

Romică Țociu și Cornel Palade, doi dintre cei mai iubiți și apreciați comediani ai scenei românești, au format un cuplu artistic inseparabil timp de mai bine de două decenii, încântând milioane de spectatori și telespectatori cu umorul lor inconfundabil și talentul lor remarcabil.

Cu toate acestea, recent, acest cuplu a suferit o ruptură, iar cei doi comediani au oferit explicații despre acest eveniment neașteptat.

Cornel Palade, în vârstă de 69 de ani, a mărturisit că este la fel de perplex ca oricine altcineva în privința disoluției acestui cuplu celebru. “Nu știu, sincer, ce s-a întâmplat. Cred că la un moment dat cineva a dorit o schimbare. Și ușor, ușor am dispărut. Dacă s-a crezut că e o rețetă mai viabilă cea în care Palade nu mai apare, am făcut un pas în spate. Dar, personal, nu cred că a fost o alegere bună!”, a declarat Cornel Palade într-un interviu pentru impact.ro.

Continuându-și explicația, Palade a subliniat că nu au existat certuri între ei, sugerând că despărțirea s-a produs probabil din dorința de schimbare sau din alte motive care nu le-au fost clare în acel moment.

Cu toate acestea, Palade nu stă pe loc și își pregătește viitorul cu optimism și determinare. Are de gând să se dedice pasiunii sale pentru muzică și să se lanseze într-o carieră muzicală. “Știu că o să zică unul sau altul că l-a apucat și pe Palade cântatul la bătrânețe. Asta e, mă voi face că nu-i aud. Puțini știu că înainte de a deveni o vedetă a umorului, eram și sunt încă pasionat de muzică. Așa m-am întors la prima mea dragoste”, a mărturisit el.

Albumul său muzical urmează să fie o colecție de 15 melodii, compuse și interpretate de el însuși, cu versuri ce ating subiecte variate și melodii care promit să încânte și să emoționeze ascultătorii. “Ce vă pot garanta însă de pe acum e că cele 15 melodii vă vor mișca. Versurile sunt ale mele, cu rime care nu dau din coadă ca la știm noi cine, nu dăm nume”, a adăugat el.

Cornel Palade își propune să înceapă să bată la ușile caselor de producție din toamnă, sperând să obțină sprijinul necesar pentru a-și realiza visul său muzical și pentru a împărtăși talentul său cu publicul larg.

Astfel, despărțirea dintre Romică Țociu și Cornel Palade marchează o nouă etapă în viața și cariera lor, iar fiecare dintre ei își îndreaptă pașii spre noi direcții, plini de curaj și determinare în fața viitorului incert.

Leave A Reply

Your email address will not be published.