Rona Hartner divorțează! Anunțul dureros, în direct la TV: “Nu o să afle nimeni ce s-a întâmplat, e singura soluție”

Este informația bombă a zilei în showbiz! Rona Hartner divorțează de soțul ei, Herve Camilleri, după trei ani împreună. Anunțul dureros a fost făcut de vedetă în direct, la TV.

Rona Hartner a făcut anunțul că divorțează în direct, la TV! Invitată în emisiunea ‘Vorbește lumea’ de la Pro TV, Rona Hartner a dat vestea care i-a șocat atât pe Lora și Cove, care au rămas fără cuvinte, cât și pe telespectatori.

Rona Hartner a mențioanat că a păstrat casa și merge înainte, chiar dacă viața ei amoroasă s-a prăbușit.

„Da, divorțăm (…) Nu dau nicio declarație despre Herve și despre ce s-a întâmplat, nu o să afle nimeni.

Aceasta este singura soluție, am păstrat casa care era pe numele meu și gata. Momentan suntem separați.”, a anunțat Rona Hartner, la Vorbește Lumea.

Rona Hartner, singură de Paște. Momente grele pentru vedetă

Vedeta a dezvăluit că de Paște a petrecut fără să fie alături de partenerul ei, dar consideră că misiunea pe care o avea alături de soțul său a ajuns la final.

Chiar dacă trece prin momente grele, Rona Hartner spune clar că nu și-a pierdut optimismul și credința în Dumnezeu, așa că va merge mai departe pe drumul său singură.

„De Paște eram despărțiți. A fost un post mai dificil și cred că pentru misiunea pe care o aveam împreună Dumnezeu avea nevoie să fim puțin mai puternici, poate că nu am fost.

Eu continui această misiune. (…) aceasta este situația, drumurile noastre s-au despărțit.

Sunt bine, cu analizele sunt impecabil, nu am nicio problemă, cu imunitatea sunt extraordinară.

Leave A Reply

Your email address will not be published.