Robert și-a găsit sfârșitul în apele râului Olt. Băiatul de 21 de ani se distra cu prietenii, a plecat să facă baie și nu s-a mai întors

Durere de nedescris pentru o familie din Teleorman. Fiul lor, de doar 21 de ani, și-a pierdut viața în apele râului Olt

Robert plecase cu prietenii la distracție. Voiau să se bucure de o zi de vară caniculară. La un moment dat, băiatul a vrut să intre în apă să facă o baie, însă în timp ce înota, brusc, a dispărut. Prietenii săi au sunat de urgență la 112.

Medicii au sosit imediat la fața locului, iar băiatul a fost scos din apă de salvatori. Din păcate, însă, nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

”Echipele de salvatori au desfășurat căutări intense pentru a-l găsi pe Robert. După o perioadă de timp care a părut o eternitate pentru cei apropiați, victima a fost în cele din urmă găsită. A fost preluată de urgență de echipajul medical care a început manevrele de resuscitare în încercarea disperată de a-l readuce la viață. Cu toate eforturile depuse, inima tânărului nu a mai putut fi repornită”, potrivit Spynews. 

Toți cei care l-au cunoscut pe Robert au doar cuvinte de laudă la adresa sa. El a fost un băiat bun, educat și de mare sprijin pentru toți cei dragi.

La doar o zi după ce a începutul Campionatul European de Fotbal, o veste șocantă îndoliază fotbalul. Matija Sarkic, portarul Muntenegrului, a fost găsit mort în propriul apartament.

Vestea șocantă a fost dată în această dimineață. Matija Sarkic avea doar 26 de ani și jucase ultimul meci în urmă cu 10 zile.

Lumea fotbalului este șocată de vestea că Matija Sarkic a murit la doar 26 de ani, în această dimineață. Nimeni nu știa să aibă probleme de sănătate.

Din primele date, Matija Sarkic s-ar fi prăbușit brusc, iar medicii urmează să constate acum care a fost cauza decesului. Există probabilitatea ca acesta să fi suferit un infarct.

Leave A Reply

Your email address will not be published.