Reîncepe scandalul între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. A fost înștiințată Poliția de Frontieră

Relația tensionată dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu este departe de a se transforma într-una pașnică. Recent artista ar fi înștiințat Poliția de Frontieră după ce Bădălău ar fi vrut să-i ia cu el în vacanță pe cei doi copii ai lor.

Omul de afaceri susține că fosta lui soție ar fi făcut demersuri la Poliția de Frontieră pentru ca el să nu poată scoate copiii din țară.

Reîncepe scandalul între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Potrivit informațiilor apărute în presă, Gabi Bădălău ar fi vrut să-i ia pe cei doi copii ai săi în vacanță în Turcia, însă Claudia Pătrășcanu s-a opus cu fermitate.

El susține că fosta sa parteneră de viață ar fi făcut demersuri la Poliția de Frontieră pentru ca el să nu poate să plece în vacanță cu cei doi fii ai lor.

“Ultimele două săptămâni din august e vacanța mea cu băieții.

Cum a început teroarea personajului Claudia scandal. Inițial nu a vrut să-mi dea băieții pentru a-mi petrece cu ei această vacanță…

După ce am avut ceva de tras la Poliție, la Protecția Copilului am reușit să iau băieții acasă pentru a ne petrece timpul împreună.

Nu a vrut să-mi dea procură notarială pentru a pleca în Turcia cu copiii în vacanță“, a spus Gabi Bădălău.

Reîncepe scandalul între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. A fost înștiințată Poliția de Frontieră

Omul de afaceri spune că a făcut demersuri pentru ordonanța președințială care suplinește procura și a câștigat dreptul de a părăsi țara cu copiii, însă fosta lui parteneră de viață a făcut cerere de anulare a ordonanței.

Gabi Bădălău și-a spus of-ul pe Intagram unde a prezentat situația și a explicat că fostei lui partenere i-a fost respinsă cererea de anulare a ordonanței, însă aceasta a făcut apel.

Gabi Bădălău despre Claudia Pătrășcanu: Oare cât mai poate? Oare de ce nu se liniștește?

În cadrul aceleiași postări publice, Gabi Bădălău spune că fosta lui parteneră de viață a înștiințat Poliția de Frontieră pentru a lua măsuri ca el să nu părăsească țara cu cei doi fii ai lor.

De asemenea el spune că deși are hotărâre judecătorească executorie în care se specifică dreptul de a părăsi țara, fosta lui soție face tot posibilul să strice vacanța copiilor lor.

Oare cât mai poate? Oare ce o mai duce capul? Oare de ce nu se liniștește?

Oare de ce nu se gândește la copiii noștri?, sunt întrebările retorice ale lui Gabi Bădălău care o vizează pe Claudia Pătrășcanu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.