Reacția PSD și a premierului Ciucă după demisia acestuia. Update

DNA a cerut ridicarea imunității ministrului agriculturii Adrian Chesnoiu. Politicianul este acuzat de corupție, după ce ar fi ajutat mai multe persoane să obțină funcții importante la nivel de județ.
Reacția PSD și a premierului Nicolae Ciucă după demisia lui Chesnoiu

PSD a reacționat în urma demisiei ministrului Chesnoiu. Social democrații îl consideră pe acesta ”unul dintre cei mai eficienți membri ai actualului guvern”.

”PSD consideră că pe durata întregului mandat de ministru, domnul Chesnoiu și-a îndeplinit sarcinile în mod profesionist și cu integritate, fiind unul dintre cei mai eficienți membri ai actualului guvern. PSD va respecta deciziile luate de domnul Chesnoiu.

Conduita onorabilă a acestuia, de a se retrage prompt din toate funcțiile deținute în Guvern și în partid, va permite instituțiilor abilitate să facă cercetările necesare cât mai rapid, pentru a înlătura astfel orice suspiciune asupra activității sale”, a transmis partidul prin intermediul unui comunicat de presă.

De asemenea, premierul Nicolae Ciucă a declarat că a luat act de anunțul demisiei lui Adrian Chesnoiu din funcția de ministru al agriculturii și dezvoltării rurale.

”Guvernul României își menține angajamentele de a asigura standardele de integritate și profesionalism necesare bunei funcționări a Executivului”, a transmis Ciucă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.