Reacția lui Toni Iuruc după ce s-a aflat că Simona Halep a fost prinsă dopată! “Vă spun ceva în premieră”

Toni Iuruc a reacționat imediat după ce în spațiul public a apărut informația conform căreia Simona Halep a fost prinsă dopată și a fost suspendată din tenis până se va clarifica situația.

Fostul soț al sportivei a declarat că este în stare de șoc și a ținut să puncteze anumite lucruri despre Simona.

Reacția lui Toni Iuruc după ce Simona Halep a fost prinsă dopată

Omul de afaceri a spus că este în stare de șoc de când a aflat această veste.

Chiar dacă el și Simona Halep au divorțat în urmă cu doar câteva săptămâni, Toni Iuruc nu are resentimente și a vrut să explice cum vede el lucrurile despre această situația extrem de delicată pentru că pătează imaginea impecabilă a sportivei.

Simona Halep (31 de ani, 9 WTA) a fost testată pozitiv la Roxadustat, substanță interzisă care i-a adus o suspendare provizorie. Toni Iuruc a declarat că sportiva nu s-ar fi dopat “nici dacă i-ai fi tăiat mâna” şi că este “bolnavă de corectitudine”.

“Sunt șocat, nu-mi revin de o oră, sunt șocat și iarăși șocat! Nu pot să cred așa ceva. O cunosc de trei ani pe Simona, din care minimum doi în circuit, și vă jur că această fată, fosta mea soție, este obsedată de un singur lucru: cinstea!

Poți să-i iei orice Simonei, dacă i-ai luat cinstea, corectitudinea, o omori! Nu mai e om! Nu știu ce s-a întâmplat acolo, cu acel test, dar probabil este o greșeală. Simona nu ar fi făcut așa ceva nici dacă i-ai fi tăiat mâna ca să nu mai joace tenis”, a declarat Toni Iuruc pentru Fanatik.

Toni Iuruc: Simona Halep nu ar trișa niciodată
Fostul soț al Simonei Halep a declarat că aceasta nu ar trișa niciodată, pentru că este obsedată să nu greșească. Omul de afaceri a dezvăluit în premieră ceva din viața personală a sportivei.

El a spus că Simona nu bea niciodată nici măcar apă dacă sticla nu este sigilată și ține neapărat să o desigileze cu mâna ei.

Vă dezvălui ceva în premieră: nu bea niciodată nici măcar apă dacă sticla nu era sigilată. O desigila cu mâna ei, mereu era atentă. Vă mai spun ceva. Nu lua nici măcar o Vitamina C fără să întrebe medicul.

Este bolnavă de corectitudine. Nu pot eu să-mi dau cu presupusul ce s-a întâmplat, nu sunt specialist în antidoping, dar vă spun apăsat că Simona nu putea să facă așa ceva! Nu putea să recurgă la așa ceva, a mai spus Toni Iuruc.

El a precizat că având în vedere că tocmai au divorțat, ar fi putut să se abțină de la orice comentariu, dar nu poate sta cu mâinile în sân când vede ce nedreptate i se întâmplă fostei sale soții. Toni Iuruc crede că este ceva ce a apărut pe circuitul testului și că niciodată Simona Halep nu ar fi recurs la acest gest.

Leave A Reply

Your email address will not be published.