Raquel Welch a împlinit 81 de ani. Cum arată acum cea mai dorită femeie din lume

Raquel Welch a împlinit 81 de ani pe 5 septembrie. A fost considerată una dintre cele mai dorite și frumoase femei din toate timpurile și a făcut istorie alături de Marilyn Monroe, dar în cele mai recente imagini cu ea este de nerecunoscut.

Raquel a fost printre primele femei care a pozat în prestigioasa revistă pentru bărbați, Playboy, dar a devenit cu adevărat celebră în 1966, după ce a apărut în lenjerie intimă în filmul „One Million Years B.C.”.

Imaginile cu ea din film au făcut furori în întreaga lume și au transformat-o într-un adevărat sex-simbol, iar notorietatea ei a crescut de la o zi la alta. Drept urmare, revista Playboy a desemnat-o „cea mai dorită femeie a deceniului’, în 1970.

În 2017, ea a uimit cu apariția ei în filmul „How to Be a Latin Lover”, unde arată spectaculos și dovedea a trecut cu brio testul timpului, îmbătrânind frumos. Întrebată atunci care sunt secretele ei de frumusețe, Raquel a răspuns fără să ezite că sunt destul de simple. Aceasta merge zilnic pe jos, își protejează tenul de razele soarelui, iar în timpul liber, când nu e nevoită să apară în lumina reflectoarelor, evită să se machieze.

Cu toate acestea, se pare că pandemia a dat-o peste cap, iar acum e schimbată total. Raquel a luat foarte mult în greutate și nu a mai pus deloc accent pe aspectul fizic ca în anii trecuți. De doi ani, ea s-a retras din lumina reflectoarelor, iar recent a fost surprinsă de paparazzi, iar imaginile cu ea i-au surprins pe fani. Ea a fost fotografiată, vineri, în fața unei case de licitații din Beverly Hills, SUA; iar imaginea ei e acum departe de cea a unui sex- simbol, așa cum era considerată în anii 60-70.

Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni negri, cămasă albă, papuci și o pălărie de paie și părul lung, actrița este de nerecunoscut.

Raquel a fost un fotomodel de succes și o actriță foarte apreciată. Ea a câștigat un Glob de Aur pentru rolul din „Cei trei mușchetari” și a făcut furori în 2001, și în filmul „Legally Blonde’, unde a jucat rolul văduvei bogate, Windham-Vandermark, alături de Reese Witherspoon și Selma Blair, iar cel mai recent film în care a jucat e „How To Be A Latin Lover” și în serialul „Date My Dad” .

Foto: Profimedia

Leave A Reply

Your email address will not be published.