Rămânem fără bani pentru plata pensiilor? Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Câciu despre pensiile românilor!

Adrian Câciu, ministrul Finanțelor, a vorbit despre pensiile românilor.

Acesta susține că veniturile celor vârstnici nu vor fi afectate de numărul mic de angajați

și totul va decurge normal atâta timp cât contribuțiile la stat vor fi plătite așa cum trebuie.

Adrian Câciu, ministrul Finanțelor, a dat asigurări că pensiile românilor nu vor fi afectate. În România, în prezent, numărul angajaților este mai mic decât numărul pensionarilor, ceea ce a dus la o îngrijorare din acest punct de vedere.

Pensiile românilor nu vor suferi nicio modificare

Adrian Câciu susține că sistemul de pensii din țara noastră nu se apropie de colaps și că pensiile românilor nu sunt în pericol, asta după ce mai mulți politicieni au spus că ar putea exista modificări.

Mai mult decât atât, ministrul Finanțelor a declarat că sistemul de pensii nu are cum să intre în colaps, deoarece este construit în mod corect și, atât timp cât contribuțiile sunt plătite la timp, nu există motiv de îngrijorare.
„Sistemul de pensii nu este în pericol.

Dreptul la pensie este una, finanţarea este alta. Unii politicieni au spus că acest sistem va colapsa. Dacă suntem corecţi în societate şi plătim toţi contribuţii, nu are cum să colapseze”, a declarat Adrian Câciu.

Mai mult decât atât, ministrul a declarat că, în aceste momente, există o derulare în curs în ceea ce privește impozitarea pensiilor speciale.

„Analiza din cadrul Ministerului de Finanţe este în derulare.

Sunt o serie de simulări care au loc, sunt o serie de date care se strâng”, a mai adăugat acesta, conform romaniatv.net.

Leave A Reply

Your email address will not be published.