Raluca Radu, soția lui Mircea Radu, de meserie medic, a fost lovită pe trecerea de pietoni. Cum se simte

Soția lui Mircea Radu, care e de profesie medic oncolog, a fost accidentată pe o trecere de pietoni. Iată cum se simte, cum s-a întâmplat și ce au stabilit polițiștii până acum.

Raluca Radu, soția lui Mircea Radu, de meserie medic, a fost lovită pe trecerea de pietoni

Raluca Radu, soția fostului realizator TV Mirea Radu, a fost lovită de o mașină când traversa strada regulamentar , pe trecerea de pietoni, în Piatra Neamț, undeva în jurul prânzului.

Ea era însoțită de o rudă în vârstă, un bărbat în vârstă de 66 de ani. Ambii au fost acroșați de un taximetrist, potrivit informațiilor furnizate de Antena 3, și au ajuns la spital pentru investigații medicale.

Etilotestul a indicat că șoferul taxiului nu consumase alcool. Totuși, rămâne ca polițiștii, care au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, să afle exact ce s-a întâmplat cu el în acel moment. Cel mai probabil, șoferul nu i-a observat pe cei doi.

„În timp ce un bărbat, de 54 de ani, din Piatra Neamţ, conducea un autoturism (taxi) pe Bulevardul

Dacia, a surprins şi accidentat o femeie de 35 de ani şi un bărbat, de 66 de ani, ambii din Piatra Neamţ, care erau angajaţi în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis Poliţia Neamţ.

Mircea Radu este căsătorit cu Raluca din 2013 și au împreună doi copii, un băiat și o fată. Soția lui este de fel din Botoșani și lucrează ca medic oncolog. Ambii locuiesc în prezent în Piatra Neamț.

Totuși, Raluca preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Iată ce declara Mircea Radu, acum ceva timp, despre cea care i-a devenit parteneră de viață.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut, aproape negri.

Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului”, a spus acesta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.