Puțini știu că Oana Sârbu are un copil. Cine este tatăl băiețelului ei, Alexandru

Oana Sârbu a fost dintotdeauna o artistă discretă în ceea ce privește viața personală. Drept urmare, puțină lume știe că vedeta are un copil, în vârstă acum de 11 ani. Oana Sârbu a fost căsătorită o singură dată, pe vremea când juca în filmul ”Liceenii Rock’n’Roll”.

Oana Sârbu, extrem de mândră de băiatul ei

Săptămâna trecută, mai exact pe 13 mai, Oana Sârbu a împlinit 52 de ani. Artista nu-și arată însă nici pe departe vârsta.

Este într-o formă de zile mari și pare că timpul refuză să-și pună amprenta asupra ei. Așadar, frumoasa actriță și cântăreață se poate declara o femeie împlinită și nu numai datorită aspectului fizic de invidiat.

Vedeta este foarte mândră de băiețelul ei, Alexandru.

La 11 ani, acesta îi calcă pe urme mamei sale și a început deja să studieze pianul.

Deși Alexandru are înclinație spre acest domeniu și are ureche muzicală, Oana Sârbu a recunoscut că își va sprijini fiul, indiferent ce meserie și-ar alege.

Artista a luat decizia de a-l înfia pe Alexandru în 2009, atunci când ea avea 41 de ani.

În acel moment, Oana Sârbu era într-o relație cu Robert Turcescu. Cei doi s-au cunoscut în 2004 și au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de 10 ani.

Deși toată lumea se aștepta ca Oana Sârbu și partenerul ei de atunci să ajungă în fața altarului, soarta a vrut altceva, iar în 2014 cei doi au decis să se despartă.

Oana Sârbu a fost căsătorită o singură dată

Înainte de a începe relația cu Robert Turcescu, Oana Sârbu a fost căsătorită cu un bărbat mai în vârstă cu 13 ani decât ea.

În 1989, când avea 21 de ani, artista a decis să-și unească destinele cu Virgil Popescu. Căsnicia dintre cei doi a durat însă doar 4 ani.

În perioada în care a fost căsătorită, Oana Sârbu a jucat, printre altele, și în filmul ”Liceenii Rock’n’Roll”.

În urmă cu câțiva ani, artista recunoștea că decizia de a juca scene de nuditate în respectivul film nu a fost chiar cea mai reușită.

”Eram o femeie măritată și a fost un moment cam neplăcut pentru fostul meu soț”, a povestit Oana Sârbu

Leave A Reply

Your email address will not be published.