Procurorul Care A Ajutat-O Pe Studenta Criminală Să Iasă Din Pușcărie Crede Că Asasina A Fost Victima Presei

Șeful Parchetului Gherla, care a reușit să o scoată din pușcărie pe criminala Carmen Șatran, ex-Bejan, a mărturisit reporterilor SPYNEWS că asasina ar fi fost, de fapt, victima… presei!

Impresionat de povestea studentei criminale, care, împreună cu fostul iubit, care o scotea la produs, a ucis un client și l-a tranșat, ca să încapă în valize, prim-procurorul Matei Dima, de la Parchetul Gherla, a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că, în opinia sa, Carmen Șatran este victima presei.

Procurorul care a ajutat-o pe criminală să iasă înainte de termen crede că ghinionul studentei criminale a început atunci când l-a omorât pe client și, când în loc să sune la 112, a decis să îi porționeze cadavrul, ca să încapă în valize.

Procurorul Dima a explicat că, dacă ar fi anunțat omorul imediat după comiterea faptei, probabil că studenta criminală ar fi scăpat cu o condamnare pentru complicitate la lovituri cauzatoare de

moarte sau chiar ar fi fost achitată. Sfaturi extrem de prețioase, mai ales pentru viitorii criminali, cărora probabil Carmen Șatran le-a împărtășit cunoștințele acumulate în timpul audierilor de la Parchetul Gherla.

Mai mult, procurorul impresionat de povestea asasinei susține că aceasta ar fi ieșit mai devreme din pușcărie, dacă presa nu ar fi mediatizat intens cazul.

Cum veni, individa care a omorât un om și l-a tranșat ca la măcelărie este doar o victimă, fiindcă jurnaliștii răi au scris despre caz, în loc să mușamalizeze oribila crimă.

Același prim-procuror plătit cu mii de euro pe lună din bani publici ca să țină criminalii după zăbrele, care poate beneficia de pensie specială în floarea vârstei, a declarat reporterilor SPYNEWS

că a fost dezamăgit de subalternii săi care au contestat, în ultima perioadă, hotărârile de liberare condiționată a asasinei. Însă, ca să nu pară un tiran, i-a lăsat să facă ce vor, deși el le-a spus că asasina trebuie să iasă.
Dar, recent, i-a venit rândul prim-procurorului Matei Dima să decidă soarta criminalei, așa că acesta a profitat de ocazie, pentru a o ajuta pe Carmen Șatran să scape din Penitenciarul Gherla.

„Admite propunerea formulată de Comisia de liberare condiţionată şi în consecinţă: Dispune liberarea condiţionată a persoanei private de libertate SATRAN CARMEN, condamnat la pedeapsa

de 19 ani şi 8 luni închisoare prin sentinţa penală nr. 144/2014 a Tribunalului Arad, pe data rămânerii definitive a sentinţei.

Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, din care, suma de 340 lei reprezentând onorar pentru avocatul din oficiu, avocat Bozeşan Maria se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei, Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare”, este decizia în baza căreia „Studenta criminală” a ieșit din pușcărie.

Întrebat de reporterii SPYNEWS de ce nu a contestat decizia, prim-procurorul Matei Dima a explicat că, în opinia sa, tânăra ar fi trebuit să iasă de mai mult timp și că a fost impresionat de

Carmen Șatran, fiindcă aceasta nu a avut nicio sancțiune în perioada detenției și a participat la toate activitățile de reintegrare socială. Spre deosebire de alți pușcăriași, care au avut abateri și au ieșit înantea ei.

Așadar, merita să iasă.
Mai ales că, în opinia procurorului, Carmen Șatran a stat până luna trecută în pușcărie din cauza jurnaliștilor care au mediatizat cazul, nu din pricina faptelor comise de aceasta, cu sânge rece.

Crima pentru care a fost condamnată Carmen Bejan (acesta fiind numele de domnișoară al asasinei) a avut loc în 2009. Carmen și iubitul ei din acea perioadă, Sergiu Florea (foto sus), ambii studenți la Medicină, au omorât un bărbat, în camera de cămin a fetei, unde victima fusese atrasă pentru a face sex pe bani cu „Studenta criminală”.

Fiindcă nu s-au înțeles la preț, a izbucnit un scandal, iar prostituata de la Medicină și peștele ei l-au omorât pe client, apoi i-au tranșat cadavrul și l-au îndesat în genți.

În pușcărie, Carmen Bejan a rămas gravidă cu un traficant de droguri și a născut în mai 2012, însă copilul a murit la naştere, din cauza unor malformaţii. Potrivit medicilor, fetiţa s-a născut fără mâini, abia respira şi avea malformaţii la creier.

Cu doar o lună înainte de a naşte, studenta criminală s-a căsătorit, în Penitenciarul Arad, cu fostul deţinut Claudius Şatran (foto sus), tatăl copilului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.