Privește-l cu atenție: îl recunoști? Astăzi este unul dintre cei mai talentați artiști din România. Ți-ai dat seama despre cine e vorba?

Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară.

A făcut parte din fosta trupă „Simplu”, dar, ulterior, și-a pus pe picoarele sale cariera muzicală, cântând pe cont propriu. În anul 2008, Smiley și-a lansat primul album, intitulat „În lipsa mea”.

Încă din copilărie, a avut o plăcere nespusă de a asculta muzică pe care, de fapt, a transformat-o, mai târziu, într-o pasiune, aceea de a cânta.

Datorită spiritului său jovial, artistul a primit porecla „Smiley”.

Cântărețul o folosește ca nume de scenă chiar și în prezent.

Smiley este un artist creativ, care nu duce lipsă de imaginație.

Cu toate acestea, imaginația sa se reduce doar la a compune muzică.

Privește-l cu atenție: îl recunoști? Astăzi este unul dintre cei mai talentați artiști din România. Ți-ai dat seama despre cine e vorba?
Arhivă

Secretul lui Smiley din copilărie

„Când eram în clasele primare, mama îmi făcea toate desenele pentru școală. Mama este desenator, deci știe bine să le deseneze. Până când s-a prins învățătoarea că nu le fac eu. Că ea vedea ce fac în clasă și nu se asemăna cu desenele cu care veneam de acasă. Recunosc că nu mă pricep la desen, scriu și foarte urât. Am scris de doctor decent, deși nu am nicio legătură cu medicina”, a declarat Smiley pe canalul de youtube al lui Speak.

Smiley a cunosc succesul cu piese celebre, precum „Oficial îmi merge bine” sau „Oare știi”.

În urmă cu aproximativ 5 ani, Smiley și-a conturat o frumoasă carieră de producător, iar în anul 2009 și-a lansat propria casă de producție „HaHaHa Production”.

Astăzi, produce pe bandă rulantă hituri pentru numeroși artiști din România.

La ora actuală, Smiley este cel mai scump compozitor.

Tariful pentru un hit a depășit chiar și tariful impus de Marius Moga. Smiley este supranumit în lumea mondenă a cântăreților din țara noastră „Micul Motzart”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.