Printul William si printesa Kate, inca un pas catre Printul Harry si Megan Markle

Este reconcilierea in aer pentru Sussex si Tara Galilor? Se pare ca cele doua cupluri regale se unesc in durerea lor comuna pentru regina Elisabeta a II-a .

Dupa ce Printul William i-a invitat pe Printul Harry si pe Meghan Markle sa i se alature lui si

Printesei Kate intr-o plimbare in Windsor weekendul trecut , se pare ca au existat noi incercari de a construi poduri intre ei si Familia Regala.

Cei patru membri ai familiei regale au fost toti prezenti la Palatul Buckingham la inceputul acestei saptamani pentru a primi acolo sicriul Reginei, iar The Sun raporteaza ca au impartit apoi o cina

privata, intr-una dintre cele mai intime interactiuni pe care le-au avut de cand Sussex s-au mutat in California de Sud in inceputul lui 2020.

ANUNT
„S-a constatat ca a avut loc o cina intima la care cei doi frati au participat, intr-un alt semn ca sunt dispusi sa lase relatia lor tensionata deoparte pentru a o plange pe Regina”, relateaza publicatia.

The Sun mai sustine ca lui Harry nu i s-a permis sa manance cu tatal si fratele sau la Balmoral cand a aparut vestea despre moartea monarhului.

„Nu se poate avea incredere in el. De unde stiu ei ca nu va scrie despre asta?” a declarat o sursa ziarului.

„Chiar daca nu exista timp sa transmita, i-ar fi putut spune lui Meghan si ea ar fi putut transmite mai departe. Erau multe de discutat, asa ca cel mai bine era sa pastram secreata discutia Regelui si a mostenitorului”.

Oricum, cel putin Harry si Meghan sunt acum capabili sa manance cu rudele lor. In ultimele luni, relatiile au fost inghetate intre cele doua cupluri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.