Power Couple 2024: Lino Golden, acuzații la adresa Anamariei Ionescu: „Foarte falsă și perversă”. Proba cuplurilor, cea mai mare provocare

Mai multe cupluri celebre din showbiz au acceptat provocarea de a participa la cea mai nouă emisiune difuzată de Antena 1: Power Couple România – La bine și la greu. Printre acestea se numărăr CRBL și soția sa, Elena, Costin și Eliza Natanticu, Oana Matache și iubitul ei, Radu Sifredi, precum și Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin.

Update 29 februarie: Un nou cuplu a părăsit competiția. După un vot tensionat, Lino Golden și logodnica lui, Delia, au fost eliminați de la Power Couple. Artistul a fost supărat pe voturile date de colegii lui, afirmând că aceștia au preferat să îi păstreze în competiție pe Daiana Anghel și Sorin Gonțea datorită abilităților culinare ale bucătarului.

Mai mult, artistul a acuzat-o pe Anamaria Ionescu de falsitate: „Mi s-a părut foarte falsă și perversă! Asta e părerea mea reală!” Pe de altă parte, proba cuplurilor, „Noroc, iubito”, i-a pus în dificulate pe mulți concurenți de sex masculin din competiție. În timp ce fetele au demonstrat că au abilități nebănuite, Emi și Lino s-au confruntat cu frica de înălțime.

Update 28 februarie: Concurentele au participat la proba fetelor, intitulată „Te omor cu mâna mea”. În timp ce ele erau nevoite să caute, cu gura, o cheie ascunsă într-un bazin cu un lichid verde, partenerii lor se aflau în pat cu o altă femeie. Acest lucru i-a trezit amintiri nu foarte plăcute Anamariei Ionescu, care în trecut s-a confruntat cu infidelitatea lui Tudor.

„Nu am discutat nici măcar un cuvânt cu femeia respectivă. Nu m-a interesat să vorbesc cu ea, nu aveam ce să aflu de la ea, mai ales că o cunoșteam. M-a interesat el, ce a spus el, cum mi-a explicat, ce am simțit în momentele alea. Noi de atunci ne-am împăcat, am închis subiectul ăla, pur și simplu l-am îngropat și n-am mai vorbit despre el”, a dezvăluit soția lui Tudor de la Fly Project.

Pe de altă parte, seara s-a încheiat cu o echipă care a intrat la eliminare. Lino Golden și Delia au ajuns pe ultimul loc al clasamentului financiar, astfel că riscă să fie eliminați, dacă nu câștigă proba cuplurilor din această seară. Update 27 februarie: În ediția de aseară, concurenții s-au transformat în James Bond și au fost nevoiți să își salveze partenerele legate de un stâlp, de un jet puternic de apă rece. Deși majoritatea bărbaților s-au aruncat în fața apei pentru a se asigura că iubitele lor vor scăpa cu bine, alții au privit cum apa le uda pe cele pe care ar fi trebuit să le protejeze.

După ce a pierdut proba, Lino Golden și-a pierdut cumpătul și a plecat de lângă Delia și Dani Oțil. „În primele secunde te-ai ferit de apă, te-ai tras lângă mine și după ți-ai adus aminte că trebuie să o protejezi. Proba este să nu ajungă jetul de apă la ea. Îmi pare rău, astea sunt regulile. Proba nu este trecută!”, l-a anunțat Dani. „După ce am văzut că am pierdut proba eram foarte nervos pe mine și nu m-a interesat nimic. Așa sunt eu!”, a mărturisit Lino. Acesta nici nu a vrut să știe ce sumă a investit Delia în această probă.

„Nu mă interesează”, a spus el supărat. Update 26 februarie: În această seară, concurenții vor trebui să devină, rând pe rând, James Bond și să-și salveze partenerele. Fetele vor fi legate cu lanțuri de un stâlp, iar băieții vor avea misiunea de a le localiza și apoi elibera, înainte ca un jet de apă să le izbească în față. La auzul anului făcut de Dani Oțil, doamnele au reacționat, afirmând că partenerii lor în sfârșit vor avea ocazia să treacă printr-o probă de bărbați, după ce ultimele ediții au pierdut tot.

Leave A Reply

Your email address will not be published.