Povestea impresionantă a unui tată sărac care a cumpărat o mașină de spălat

Această poveste a impresionat profund internetul. Un tată cu posibilități financiare restrânse a avut aprte de unul dintre cele mai mari șocuri din viața sa. Iată ce s-a întâmplat.

Povestea lui Chris a lăsat internetul cu ochii în lacrimi

Chris este un proaspăt tătic a cărui situație financiară nu este chiar îmbucurătoare. Acesta a trebuit să cumpere o mașină

de spălat și un uscător de rufe pentru familia sa, având în vedere că a venit un nou membru. Acesta avea un buget limitat, drept urmare a căutat cea mai ieftină variantă și așa l-a cunoscut pe David care vindea tocmai ce el avea nevoie.

Prețul inițial pentru cele două obiecte de uz caznic era 500 de dolari. Chris a ale ssă îi povestească situația din

familia sa pentru a înțelege exact de ce și-ar dori o reducere a prețului. După ce i-a auzit povestea, David a fost de

acord să vândă obiectele de uz caznic la prețul de 400 de dolari.

Ce gest a făcut David pentru Chris
După ce David a primit suma de bani de la proaspătul tătic, acesta s-a gândit asupra situației și a luat o decizie care a

impresionat multă lume. David a decis să îi pună în mașina de spălat banii lui Chris. El a considerat că are mai multă

nevoie de acei bani și că va face un gest frumos să îi doneze obiectele de uz caznic fără a câștiga nici măcar un dolar. Impresionat până la lacrimi, Chris a povestit totul pe internet.

„I-am spus ca abia mi-a nascut sotia si ca as fi recunoscator daca ar accepta sa primeasca doar 400 de dolari. A acceptat, am ajuns acasa, am testat produsele si totul parea sa mearga perfect. Insa, atunci cand am deschis uscatorul, am gasit inauntru cei 400 de dolari.

Leave A Reply

Your email address will not be published.