Povestea impresionantă a Cristinei, prima femeie chinezoaică jandarm din România, care are accent de moldoveancă: „Îmi stabilesc obiective mărețe”

Cristina Tudorache este prima femeie chinezoaică jandarm din România, care are accent de moldoveancă. Tânăra jandarm are 100% origini asiatice, însă locuiește în Galați. În prezent are 25 de ani, iar toată viața ei a visat să devină cadru militar. Iată povestea impresionantă de viață a Cristinei Tudorache!

  • Povestea impresionantă a Cristinei, prima femeie chinezoaică jandarm din România, care are accent de moldoveancă
  • Cine este tânăra jandarm

Povestea impresionantă a Cristinei, prima femeie chinezoaică jandarm din România, care are accent de moldoveancă

Potrivit Antena 3 CNN, Cristina Tudorache este născută din părinți chinezi, însă a fost adoptată încă de la naștere. Familia care a adoptat-o este româncă. Părinții biologici ai tinerei locuiesc în China, dar în urmă cu 25 de ani, atunci când ea s-a născut, ei erau în România, deoarece voiau să pună bazele unei afaceri.

Încă de când era mică, tânăra a visat să devină cadru militar și să îmbrace o uniformă militară. În urmă cu doi ani, Cristina Tudorache a devenit jandarm la Jandarmeria Galați. Ea a declarat că datorită aspectului fizic, cel de chinezoaică, a devenit mai ambițioasă și și-a stabilit obiective clare.

„Aspectul meu este diferit față de cel al oamenilor din jurul meu, dar asta nu a făcut decât să mă ambiționez mai tare, să muncesc mai mult și să îmi stabilesc obiective mărețe. Pentru mine, portul uniformei militare reprezintă un mod de viață. Pe viitor, îmi doresc să particip la misiuni internaționale, iar prin asta să demonstrez devotamentul față de țara care m-a adoptat și în care mă simt acasă: România”, a spus tânăra chinezoaică.

Ce spun reprezentanții Jandarmeriei Galați despre chinezoaica jandarm

Reprezentanții Jandarmeriei Galați spun despre chinezoaica jandarm Cristina Tudorache că își dorește să ajungă în țara ei natală pentru a lăuda România ca fiind țara în care sufletul ei s-a înrădăcinat.

„Cu origini sută la sută asiatice, colega noastră, Cristina Tudorache, se consideră o româncă cu accent moldovenesc. Deși nu a ajuns până acum în China, Cristina ne spune că se simte legată de cultura asiatică și, mai ales, de gastronomie. Îi place mâncarea chinezească pe care o și gătește cu mare plăcerea pentru întreaga familie. Și-a propus și speră să reușească în scurt timp să învețe limba chineză și să ajungă în țara în care își are rădăcinile, unde să vorbească despre România ca despre locul unde sufletul ei s-a înrădăcinat”, scriu reprezentanții Jandarmeriei Galați.

Leave A Reply

Your email address will not be published.