Politician și om de fotbal din România, mort într-un accident înfiorător pe Valea Oltului

Un cunoscut politician român și fost arbitru de fotbal a murit într-un accident de mașină pe Valea Oltului. Laszlo Sajtos, fost consilier județean și fost director în Ministerul Transporturilor, a fost la un moment dat și șeful Autorității Rutiere Române, precum și șef la Registrul Auto Român.

Fost arbitru de fotbal, Laszlo Sajtos a deținut diferite funcții de conducere la București în zona transporturilor.

El a fost, printre altele, șeful Autorității Rutiere Române, șef la Registrul Auto Român, la Infrastructură și Transport.

Laszlo Sajtos, în vârstă de 60 de ani, deținea în prezent funcția de Inspector Șef Teritorial la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR).

Din păcate, sibianul a murit în dimineața zilei de joi, 2 iunie, în localitatea Racovița, de pe Valea Oltului, potrivit Ora de Sibiu.

Cine era Laszlo Sajtos
Laszlo Sajtos a fost cunoscut, în primul rând, ca om de fotbal. A fost arbitru în Liga I, unde între anii 1996 și 1999 a condus 28 de partide.

Apoi, a fost observator FRF.a intrat și în politică, iar în 2008 a candidat pentru Parlamentul României din partea PNL. Nu a ajuns acolo, dar la următoarele alegeri a intrat în Consiliul Județean Sibiu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.