Politician rus, anunț în direct la TV despre Al Treilea Război Mondial: Londra va fi bombardată prima

Londra va fi bombardată prima în cel de-al treilea război mondial, susţine un politician din Rusia, aliat al lui Vladimir Putin, potrivit Sky News.
Sunt 122 de zile de cânt Rusia a invadat Ucraina. Un consilier rus și general rezervist al liderului de la Kremlin a cerut ca Londra să fie prima eliberată de arme nucleare atunci când începe Al Treilea Război Mondial.
Membru al Comisiei de Apărare a Parlamentului Rus, deputatul Andrey Gurulyov (54 de ani) a pledat și pentru ca rușii să invadeze țările NATO din Marea Baltică.
Rusia va ataca Londra, când va izbucni Al Treilea Război Mondial
Andrey Gurulyov a spus televiziunii de stat că Moscova ar trebui să invadeze țările baltice, pentru a asigura aprovizionarea cu exclava Kaliningrad.
Mai mult, deputatul rus, în vârstă de 54 de ani, membru al Comisiei de Apărare a Parlamentului Rus, a cerut ca Londra să fie bombardată prima cu arme nucleare, atunci când izbucnește Al Treilea Război Mondial.
„Vom distruge o grămadă de sateliți spațiali inamici în timpul primei operațiuni aeriene”, a spus Gurulyov, care reprezintă principalul partid pro-Putin, Rusia Unită.
„Vom distruge întreg grupul de sateliți spațiali ai inamicului în timpul primei operațiuni aeriene. Nimănui nu-i va păsa dacă sunt americani sau britanici, noi i-am considera pe toți ca fiind din NATO. În al doilea rând, vom elimina întregul sistem de apărare antirachetă, peste tot și 100%”, a afirmat deputatul.
Leave A Reply

Your email address will not be published.