Planta care alungă țânțarii. Îți protejează casa de insecte în zilele călduroase de vară

Țânțarii încep să-și facă apariția la începutul verii, iar aceștia devin destul deranjați pe timpul zilelor călduroase.

Dacă vă doriți să scăpați de aceste insecte în perioada călduroasă, noi avem soluția ideală pentru tine. Iată care este planta care alungă țânțarii datorită mirosului său puternic!

Țânțarii îți dau bătăi de cap încă de la începutul verii, iar insectele devin destul de deranjate pe parcursul verii, motiv pentru care mai multe persoane găsesc remedii pentru a scăpa de ei în zilele călduroase.

Cum să scapi de țânțari

Dacă vrei să scapi și tu de aceste insecte, noi venim în ajutorul tău și îți prezentăm planta care alungă țânțarii.

Insectele sunt ținute la distanță datorită mirosului lor puternic și te poți bucura de serile de vară în aer liber.

Pe lângă bâzâitul neplăcut și mâncărimile pe care ți le oferă, țânțarii sunt responsabili și de transmiterea mai multor boli infecțioase și periculoase, motiv pentru care este bine să-i ții cât mai departe de tine.

Planta care alungă țânțarii

Dacă vrei să scapi și tu de aceste insecte dăunătoare poți apela la diverse plante care te ajută să le ții la distanță. Plantele pot fi ținute atât în grădina, cât și în ghivece.

Citronella este planta care alungă țânțarii datorită mirosului său puternic.

Această plantă poate fi plantată atât în grădină, cât și în ghiveci. Pentru un efect mai mare poți lua câteva frunze pe care să le zdrobeștu, iar apoi să le aplici aplici pe piele.

Pe lângă beneficiile sale, dar și tratarea diverselor afecțiuni, citronella este una dintre cele mai eficiente plante împotriva țânțarilor și țin insectele departe de tine pe perioada verii.

Aceasta este o plantă din familia ierburilor Poaceae, având și o aromă puternică de lămâie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.