Petrică Vița, maestrul taragotului bănățean, a murit

Georgiana Vița a făcut un anunț tulburător. Tatăl ei, celebrul Petrică Vița, s-a stins din viață, după ce fusese internat la Viena.

Cunoscutul taragotist Petrică Vița a murit, la vârsta de 57 de ani, după ce timp de șase ani a luptat cu o boală grea – cancerul. Anunțul trist a fost făcut de fiica lui Georgiana.

„Nuuuu, tati!!!! Nuuuuuu!!! Vreau să urc la Dumnezeu să te aduc înapoi. Te iubesc din toate viețile! Vei rămâne tata meu mereu! Dumnezeu să te aibe în paza lui! Ce mă fac eu fără tine?! Vreau să știe o lume întreagă, ai fost cel mai bun tată din lume! Te iubesc, tati meu!”, a scris Georgiana Vița, pe Facebook.

Petrică Vița a fost diagnosticat cu cancer de piele, așa că a fost internat într-un spital din Viena, tratamentul fiind unul extrem de costisitor. Chiar dacă familia a făcut un apel la toți oamenii cu suflet mare să doneze bani pentru ca artistul să beneficieze de tratament, a fost prea târziu pentru maestru.

O săptămână de spitalizare costă 60.000 de euro, iar, după ani de tratamente, familia acestuia a rămas fără bani, așa că apropiații au decis să îl ajute așa cum pot.

Leave A Reply

Your email address will not be published.