Petrică Mâțu Stoian a mai avut un frate care a murit „Nicolae a plecat prea devreme dintre noi!”

Petrică Mâţu Stoian a lăsat în urma sa mari regrete, însă puţăină lume ştie că interpretul de muzică populară a mai avut un frate, care s-a stins din viață .

Petrică Mâțu Stoian a mai avut un frate care a murit la o vârstă fragedă.

Puțină lume știe însă că în afara celor două surori care au venit la înmormântarea lui, artistul a mai avut un frate cu doi ani mai mare decât el. Regretatul interpret de muzică populară a făcut această mărturisire în cadrul unei emisiuni a lui Aurelian Preda, decedat şi el, din păcate, acum mai bine de cinci ani!

Petrică Mâțu Stoian a mai avut un frate care a murit la o vârstă fragedă

Momentul pierderii fratelui său a fost unul dureros, iar tragedia a lăsat un mare gol în sufletul cântărețului.

Artistul a spus că a fost un moment dureros, iar în emisiunea „Povești de viață” de la Etno TV a făcut această mărturisire, însă nu a oferit prea multe detalii.

Pe lângă cele două surori ale artistului, acesta a avut un frate mai mare decât el cu doi ani, pe nume Nicolae.

Iubirea secretă a lui Petrică Mâţu Stoian. S-a aflat totul despre relaţia îndrăgitului artist

„Am avut o copilărie mai greoaie, fiind născut în zonă de munte, o zonă mai vitregită și ca relief și ca bogăție. În zona noastră nu a fost colectiv, în perioada aceea, părinții noștri cu greu își agoniseau un ban pentru a ne ține.

Noi am crescut patru frați. Acum mai am două surori, pentru că fratele meu a plecat prea devreme dintre noi. Dumnezeu să-l odihnească. Surorile mele se numesc Maria și Domnica.

Fratele, care era mai mare ca mine cu doi ani, Nicolae. Noi am primit toți nume de sfinți, că așa am avut-o pe bunica noastră, bătrâna Domnica. Așa era atunci”, a dezvăluit Petrică Mâțu Stoian.

Leave A Reply

Your email address will not be published.