Pensionarii, lămuriți de Marcel Ciolacu: ”Vom vedea dacă venim cu o majorare a tuturor pensiilor”

La puțin timp după ce ministrul finanțelor, Adrian Câciu, a declarat că de la 1 ianuarie 2023 vor crește pensiile,

președintele PSD, Marcel Ciolacu, a venit cu precizări suplimentare.

Într-o conferință de presă susținută recent, Marcel Ciolacu s-a referit și la pragul pentru impozitarea pensiilor, celălalt subiect abordat miercuri de Adrian Câciu.

Mesajul lui Marcel Ciolacu pentru USR
Cel care ocupă și funcția de președinte al Camerei Deputaților s-a mai referit și la colegii din PSD, pe care i-a felicitat pentru că ”au închis județele cu proiectul Anghel Saligny”.

Cu această ocazie, Marcel Ciolacu i-a criticat pe cei din USR, cărora le-a amintit că PSD a demonstrat că are ”capacitatea” de a nu face ”diferențe politice între administrațiile locale”.

Altfel, președintele PSD a fost rugat să comenteze declarațiile de ieri ale ministrului finanţelor, care a spus că se analizează creșterea pragului de impozitare pentru pensii.

Cu această ocazie, Ciolacu le-a transmis pensionarilor că majorarea pensiilor va fi făcută cu siguranță, dar mai există un mic semn de întrebare legat de dimensiunea indexării.

”(…) Mă bucur că domnul ministru al finanțelor caută soluții pentru cei care au nevoie. (…) Nu am avut această discuție în interiorul coaliției, dar o vom avea.

Leave A Reply

Your email address will not be published.