Pe Florin Piersic îl ştie toată lumea, dar puţini sunt cei care îi ştiu soţia! Anna a împlinit 76 de ani

Florin Piersic este fără doar şi poate printre singurii actori români cu care ţara noastră se poate mândri întotdeauna. Artistul duce o viaţă frumoasă, alături de soţia lui, Anna Torok, care tocmai a împlinit frumoasa vârstă de 76 de ani.

Florin Piersic este fără doar şi poate printre singurii actori români cu care ţara noastră se poate mândri întotdeauna. Artistul duce o viaţă liniştită, alături de soţia lui, Anna Torok, care tocmai a împlinit frumoasa vârstă de 76 de ani.

Florin Piersic a devenit consacrat în urma tuturor personajelor pe care le-a interpretat de-a lungul carierei, dându-i viaţă celebrului „Mărgelatu”.

Drept răsplată a muncii lui inedite, a primit o stea pe Walk of Fame-ul Bucureştean, fiind foarte emoţionat de „cadoul” primit. „Cred că cineva sus acolo, părinţii mei sau oricine altcineva, mă iubeşte dacă am ajuns să am o stea în centrul Bucureştiului.

De mii de ori am trecut pe drumul spre Universitate, dar nu mi-am imaginat că într-o zi o să vină colegi de-ai mei aici, în Piaţa Timpului, să mă vadă.”, susţinea celebrul actor.

Viaţa profesională a fost şi este în continuare una de excepţie, însă puţini sunt cei care ştiu informaţii despre viaţa personală a actorului.

Deşi este la a treia căsnicie, artistului îi merge foarte bine, ducând o viaţă ca-n basme alături de Anna Torok, soţia lui, care tocmai a împlinit frumoasa vârstă de 76 de ani.

Cei doi s-au cunoscut în anul 1986, într-un avion, şapte ani mai târziu fiind soţ şi soţie.

Florin Piersic şi Anna Torok petrec foarte mult timp îmnpreună, mai ales în afara capitalei.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.