Pe cine a apucat să sune Mădălina Manole înainte să moară?! Detalii cutremurătoare au ieșit abia acum la iveală: „Îmi fac viața un calvar! Să nu le spui, rezolv eu singură”

La 13 ani de la moartea Mădălinei Manole, apar detalii cutremurătoare despre tragedie! Fratele regretatei artiste a făcut dezvăluiri neașteptate.

Au trecut aproape 13 ani de când Mădălina Manole a trecut în neființă! Decesul ei, însă, a rămas un mister chiar și în prezent, asta pentru că dacă mulți cred că, de fapt, regretata actriță și-a pus capăt zilelor, cei ce au îndrăgita-o, dar și familia acesteia au fost întotdeauna de părere că cineva se ascunde în spatele acestei tragedii, asta pentru că ”Fata cu părul de foc” nu și-ar fi luat niciodată viața.

Recent, însă, fratele Mădălinei Manole a făcut noi declarații cutremurătoare. Marian Manole a vorbit cu regretata cântăreață chiar cu câteva zile înainte de tragedie, atunci când Mădălina i-a dezvăluit că există mai multe neînțelegeri între ea, soțul ei și soacra sa.

La momentul acela, Mădălina și-a rugat fratele să nu le spună părinților de aceste neînțelegeri, pentru a nu-i îngrijora, promițând că va rezolva ea întreaga situație.

„Citez din memorie, dar mi s-au întipărit în minte cuvintele ei! Și mi-a mai spus ceva. Nu pe 13, ci cu câteva zile în urmă: Fratelo, ăștia doi mi-au mâncat zilele, îmi fac viața un calvar! Să nu le spui lui mami și lui tati, o rezolv eu singură!. Nu sunt minciuni, nu inventez!

Nu am fost chemat, atunci, după moartea ei, suspectă, niciodată, la audieri, ca să pot relata aceste lucruri! Și eram, acolo, la procuror, împreună cu părinții mei și cu un văr! Așa au considerat anchetatorii, să nu mă cheme la declarații, doar i-auamețit pe părinții mei!”, a spus Marian Manole, pentru Playtech.ro.

Mădălina Manole și soacra sa nu ar fi avut o relație bună

Tot fratele Mădălinei Manole a dezvăluit că artista și mama-soacră nu prea se înțelegeau. Marian chiar a povestit că nu-și poate scoate din minte data de 12 iulie, cu 2 zile înainte de tragedie, atunci când Mădălina l-a sunat supărată să-i spună că mama soțului său i-a făcut o vizită-surpriză, fiind la momentul acela deranjată de gestul soacrei sale.

”Luni, pe 12 iulie, s-a trezit cu soacră-sa și cu cel mic. Venise de la Botoșani. Neanunțată. Duminică, ei s-au întors, de acolo, pentru că fiul lor era la Botoșani și s-au dus să îl vadă! Mădălina mi-a spus prin telefon: Fratelo, m-am trezit cu soacră-mea la poartă și cu pui mic, nu era în plan să vină, de-abia m-am întors de acolo, o să aflu eu de ce a venit scorpia.”, a mai povestit fratele Mădălinei Manole, pentru aceeași sursă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.