Panică pe plajă! 4 rechini, filmați la doar câțiva metri de mal, aproape de un grup de copii care se jucau în apă

Câțiva rechini s-au apropiat de o plajă din Florida. Cei patru rechini au fost văzuți înotând în apropierea unor copii care se jucau în apă.

La un moment dat, doi bărbați sunt escortați de către salvamari, după care strigătul unui om s-a auzit „Ieși din apă!”, ca într-un film de groază.

Rechinii au fost filmați în timp ce se apropiau cât mai mult de mal, dar din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Recent, un bărbat a fost atacat în aceeași zi pe o plajă din Jacksonville, iar martorii oculari susțin că un rechin i-ar fi devorat un picior.

Deocamdată nu au apărut în presa locală detalii despre acest incident, dar localnicii sunt sfătuiți să stea departe de apă, cel puțin pentru o perioadă.

Florida, infestată de rechini

În ultimul timp, mai mulți rechini și-au făcut curaj și au venit aproape de țărm și de oamenii aflați pe plajă, lucru îngrijorător pentru cetățeni și pentru siguranța acestora.

Săptămâna trecuta, câțiva oameni au văzut rechini albi de dimensiuni mari, aflați la 100 de metri distanță de plajele Long Island.

În momentul de față, autoritățile au fost nevoite să închidă plajele din regiune.

Long Island a avut, de asemenea, o serie de atacuri în această lună, inclusiv un incident de acum două săptămâni în care un tânăr în vârstă de 16 ani a fost mușcat de picior în timp ce făcea surfing lângă plaja Kismet de pe Fire Island, potrivit FoxNews.com.

Leave A Reply

Your email address will not be published.