Oana Zăvoranu, pregătită să fie mamă, la 47 de ani: “Eu vreau băiat, Alex fetiță!”

Oana Zăvoranu (47 de ani) este mai activă ca niciodată în mediul online. Vedeta și-a obișnuit fanii cu postări și declarații controversate legate de vedtele din showbiz-ul românesc, iar, de curând, i-a lăsat pe toți cu gurile căscate când a venit vorba despre un subiect personal – aducerea pe lume a unui copil.

În cadrul unei sesiuni de Instastory-uri, vedeta a fost întrebată de un fan dacă și-ar dori un copil, iar răspnunsul Oanei a fost scurt și sincer: „Vine și bebe, că e cazul. Se cam lasă așteptat șmecherul!”

Oana a mai spus în trecut că își dorește un copil, dar îi este teamă să îl facă, așadar, când va fi momentul potrivit, va apela la o mamă surogat.

„Eu am rămas însărcinată de 3-4 ori în viața mea, nu era momentul. Dacă este varianta să treacă alta prin durerile nașterii în locul meu, pe bani, de ce să nu o fac. Bărbatul meu își dorește un copil. Și aș apela la o mamă surogat, sunt hotărâtă”, spunea Oana, în urmă cu câțiva ani.

Oana Zăvoranu a revenit la sentimente mai bune în privința unui copil, după ce mulți ani a susținut că nu se vede mamă. Soțul său, Alex Ashraf pare că a convins-o să facă împreună un copil, iar Oana a mărturisit chiar că își dorește un băiat.

La trei ani de la nunta cu Alex Ashraf, se pare că Oana Zăvoranu este pregătită să fie mamă. Bruneta a susțiut tot timpul că nu este făcută să fie mamă și preferă să aibă pisici, însă iată că s-a răzgândit.

Într-un live pe care l-a făcut împreună cu soțul ei, pe Instagram, Oana a răspuns curiozităților celor care îi urmăresc pe rețelele de socializare, iar una dintre ele era legată de copil.

Dacă până acum spunea un „nu” categoric la această întrebare, de data aceasta Oana Zăvoranu a mărturisit că și-ar dori un copil. În timp ce ea vrea băiat, Alex visează să fie tată de fată.

„Eu am zis că vreau fată, să nu am concurență, să stea cu mama. Pe când un copil? Stați și veți vedea. Ai burtică?„, a spus Alex Ashraf, în timp ce Oana l-a completat: ” Da, puiule, nu mai pot. Sunt într-o burtă toată!”.

” Nu, că vrem. Vrem amândoi un bebe. Oana vrea băiat, eu vreau fată!”, a continuat soțul Oanei.

Discuția între ei și fani a continuat, iar Oana a recunoscut că vrea un băiat.

„Eu vreau băiat, pentru că băieții sunt pentru mame. Și fetele sunt pentru tați!”, a spus Oana Zăvoranu.

Ce spunea Oana Zăvoranu în trecut despre un copil

„Uite că nu vreau ,că nu e momentul încă, că nu simt șii că nu e treabă voastră.Ok ? Întrebare mega comunistă și impertinență ?, zilnic pusă! ?.

Mă și vedeți pe MINE făcând sondaje în rândul populației „Când credeți că ar trebui să am și eu copii?’?.

Faptul că împărtășesc cu voi multe din viața mea, nu înseamnă că vorbim și despre ce trebuie fac eu în patul meu. Și în mod constant, întrebarea asta vine numai de la țărănci înapoiate.

Ele cred în mintea lor că scopul vieții este să faci 100 de copii, să stai numai călăre zi și noapte și să te fălești după cu ei !?’

În 2018, Oana Zăvoranu voia o mamă surogat

În 2018, Oana Zăvoranu a declarat că este hotărâtă să devină mamă, dar nu oricum, vedeta vrea să găsească o mamă surogat care să îi poarte în pântec copilul său şi al lui Alex Ashraf, soţul său.

După multe cercetări şi dezbateri la TV, vedeta a înţeles că nu există o lege în România pentru aşa ceva, mai mult decât atât, ea ar fi obligată să îşi adopte propriul copil.

Împreună cu Alex, Oana voia atunci să meargă în America pentru a-şi da seminţele unei mama purtătoare care să le nască bebeluşul pe care şi-l doresc.

„Aici e cu mamă surogat dacă o fi. Silueta mea e cea mai importantă. (…) Silueta mea e silueta mea! Nu vreau să mă molfăiască nimeni la țâte.

Trebuie să mai copilăresc. Dacă nu mă iubește pe mine și-l iubește pe tatăl lui?’, spunea Oana Zăvoranu la TV.

Leave A Reply

Your email address will not be published.