Oana Sîrbu, despre mariajul cu Virgil Popescu. “Era diferență de vârstă și de nebunie între noi!”

Oana Sîrbu a vorbit despre mariajul cu Virgil Popescu și a scos la iveală anumite detalii delicate pe care le-a trăit în mariajul alături de acesta.

Cântăreața a spus că diferența de vârstă și de nebunie dintre ei a fost principalul motiv care a dus la divorț. Virgil Popescu este mai mare ca Oana Sîrbu cu 13 ani. 

Cei doi și-au spus oficial adio acum 28 de ani și, ulterior, cântăreața și compozitorul au avut câteva colaborări muzicale superbe.
Despre cantareata s-a mai zvonit ca ar fi avut si o relatie cu Stefan Banica Jr.

Oana Sîrbu, despre mariajul cu Virgil Popescu
Povestea de iubire dintre cei doi a început în anii ’90, iar relația lor a fost un exemplu pentru fani. Unii colegi de breaslă, care erau mai invidioși, nu vedeau cu ochi buni această relație.

În anul 1989, Oana a devenit soția compozitorului. La doar patru ani de la nuntă cei doi au semnat actele de divorț.

“Cântam și la unitățile militare prin toată țara și primeam și scrisori de la militari, cereri în căsătorie. Eu m-am măritat destul de repede.

Pe la 21 de ani am vrut să oficializăm relația mult discutată și disputată și în familie, erau anii adolescenței, îl cunoscusem pe Virgil, ai mei mă lăsau, nu mă lăsau, era așa o diferență de vârstă și de nebunie între noi. Am văzut cum e și, după patru ani, n-a fost să fie să rămânem împreună”, a dezvăluit vedeta de 52 de ani în timpul unor declarații pe care le-a acordat de curând.

Deși a primit mai multe cereri în căsătorie, toată atenția îndrăgitei cântărețe, pe când avea 17 ani, era doar pentru Virgil Popescu.

Când au decis să meargă pe drumuri separate în viață, ei au rămas tot un exemplu pentru români! Cei doi au rămas buni prieteni, iar compozitorul i-a scris mai multe melodii pe care aceasta le interpretează. sursa:bzi.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.