Oana Ciocan face apariție cu un bebeluș în brațe, imediat după anunțul despărțirii de Jador

Oana Ciocan emană o mare bucurie în ultima vreme, chiar dacă cu doar câteva săptămâni în urmă Jador anunțase că s-au despărțit. Vestea a fost extrem de surprinzătoare pentru fanii lor, având în vedere planurile lor de căsătorie și visurile despre viitorul lor copil.

Recent, Oana Ciocan a surprins pe toată lumea pe rețelele sociale prin apariția alături de un bebeluș, postând ea însăși fotografii care reflectă fericirea ei în această privință, în ciuda separării de Jador.

De la anunțul despărțirii lor, viața personală a lor a devenit un mister pentru fanii lor, deoarece Oana Ciocan și Jador au decis să nu mai vorbească despre acest aspect pe platformele lor de socializare.

Multe persoane au fost dezamăgite de despărțirea lor și speră că îi vor vedea din nou împreună. Cu toate acestea, apariția recentă a lui Oana alături de un bebeluș și de pătuțul acestuia i-a luat pe toți prin surprindere.

Jador visa să își întemeieze o familie cu Oana Ciocan încă din momentul în care a cerut-o în căsătorie la „Survivor All Stars”. El exprima dorința ca Oana să fie nu doar soția lui, ci și mama copiilor lui. Chiar dacă discutau deschis despre viitorul lor împreună, se pare că aceste planuri nu se vor mai realiza.

Recent, Oana Ciocan a decis să nu mai facă declarații despre viața sa personală, decizie care a deranjat pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Tatăl lui Jador a făcut declarații despre fiul său, dezvăluind detalii neștiute despre viața lui personală și despre femeile din viața lui.

Leave A Reply

Your email address will not be published.