O tânără a murit în ziua în care a fost cerută în căsătorie, pe o stâncă, în Turcia

O tânără din Turcia a murit la câteva clipe după ce fusese cerută în căsătorie, pe o stâncă. Femeia a căzut în gol de la 30 de metri.

O femeie în vârstă de 39 de ani a murit după ce a căzut în gol, de la 30 de metri înălțime, chiar în ziua în care a fost cerută în căsătorie, în Turcia, potrivit The Sun.

Tânăra, pe nume Yesim Demir, se afla în vacanță cu iubitul ei, Nizamettin Gursu, la Polente Cape din Canakkale, un oraș din nord-vestul Turciei, în ziua de 6 iulie, când s-a produs accidentul.

Bărbatul a cerut-o în căsătorie, iar mai apoi au urcat pe o stâncă să sărbătorească cu un picnic și să admire apusul. Acesta s-ar fi dus până la mașină pentru a lua lucrurile necesare, moment în care a auzit un țipăt.

S-a grăbit să se întoarcă și a văzut cum iubita lui a căzut de pe stâncă, de la 30 de metri înălțime.

„Am ales stâncile pentru a avea o amintire romantică după ce am cerut-o. Am băut niște alcool. Totul s-a întâmplat foarte repede. Și-a pierdut echilibrul și a căzut”, a declarat bărbatul.

Timp de 45 de minutem salvatorii au încercat să o resusciteze pe femeie, dar, din păcate, a fost declarată decedată. Autoritățile din Turcia au închis zona în urma incidentului, iar apoi a fost redeschisă „în mod controlat”, din 15 iulie.

„Acesta este un loc în care toată lumea vine să privească apusul. Cu toate acestea, drumurile sunt foarte proaste și nu există nicio măsură de precauție pe marginea stâncii. Ar trebui trasat un gard acolo, ar trebui luate măsuri de precauție”, a declarat unul dintre prietenii femeii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.