O nouă boală va lovi planeta. Baba Vanga: Oamenii vor îmbătrâni în câteva secunde

O nouă boală va lovi planeta. Potrivit Babei Vanga, oamenii vor îmbătrâni în doar câteva secunde.
Baba Vanga, clarvăzătoare bulgăroaică, cunoscută și sub numele de Nostradamus al Balcanilor, este renumită pentru că a prezis ascensiunea Statului Islamic, Brexitul și chiar atacurile din 11 Septembrie din New York.

Deși nu toate profețiile ei s-au adeverit și o investigație din 2012 a sugerat că multe dintre predicțiile ei au fost create intenționat, însă previziunile ei ciudate continuă să fascineze.

Ea a murit în 1996, la vârsta de 85 de ani, dar a lăsat în urmă previziuni pentru anii următori, potrivit Nzherald.

Baba Vanga a prezis şi despre China care va deveni una dintre cele mai mari puteri economice şi va trece la cârma puterii globale.

Vor fi descoperite noi tehnologii care vor revoluţiona rasa umană. În sfârşit, în premoniţiile sale extremiştii musulmani vor cuceri Europa care va intra în colaps după o mare schimbare care, potrivit multora, s-ar referi la Brexit.

Atacul din 11 Septembrie
Înainte de atentatul asupra Gemenilor, femeia spusese: „ Oroare, oroare! Fraţii din America vor cădea după ce vor fi atacaţi de păsări de oţel. Lupii vor urla în tufişuri şi sângele oamenilor nevinovaţi se va împrăştia”.

Înaintea dezastrului submarinului Kursk, care în anul 2000 a produs moartea întregului echipaj, în 1980, Baba Vanga a spus: „Kursk va fi acoperit de apă şi întreaga lume va plânge”.

O nouă boală va lovi planeta. 13 previziuni pentru următorii ani
În 2023 se va schimba uşor Orbita Pamântului

În 2025 Europa va fi pustiită

În 2028 se va dezvolta o noua sursă de energie, iar foametea nu va mai fi o problemă

În 2046 clonarea va fi foarte accesibilă.

În 2076 lumea va fi condusă din nou de comunisti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.