O mai ții minte pe Lila din „Vacanța Mare? Am râs la glumele ei, dar acum… vestea asta o să întristeze pe toată lumea…

Mirela Stoian este o actriță româncă cunoscută pentru rolul jucat în serialul de comedie „Vacanța mare.” Aceasta o interpreta pe Lila, o tânără prostuță de la țară, fiica lui Costel și a Ileanei.

După încheierea filmărilor, actrița a avut o perioadă grea fiindcă nu și-a găsit nimic de lucru și a trăit cu ajutorul celor care o iubeau.

După ce s-a terminat proiectul cu „Vacanța mare”, cariera actriței s-a dus în jos.

Mirela Stoian nu a mai jucat nicio piesă de teatru și a dispărut de pe micile ecrane, iar pandemia i-a îngreunat situația fiindcă teatrele s-au închis.

Trecerea anilor se vede pe chipul actriței și, dacă nu ai în minte imaginea rolului care a consacrat-o, o poți confunda, cu siguranță.

În vârstă de 52 de ani, Mirela Stoian se bucură din nou de succes pe scenă. A început să joace în diferite piese la teatrul Elisabeta, din centrul Capitalei.

A jucat în piese precum „Lună de miere cu piper” sau „Încă nu, dar o să fie. ” Urmează mai multe proiecte alături de Șerban Puiu pe care le ține, încă, secrete.

Mirela Stoian s-a descurcat greu cu banii
Aceasta a avut parte de un succes remarcabil în momentul în care juca în „Vacanța mare”, iar când s-a terminat, Mirela Stoian a dat piept cu viața dură.

Câțiva ani nici nu și-a găsit de lucru fiindcă toată lumea o asocia cu personajul interpretat, unde, Lila era doar o fată prostuță de la țară.

Aceasta a trăit din ajutorul rudelor și al prietenilor care au susținut-o cu tot ce a avut nevoie.

„Nu îmi este dor de personajul Lila. Şi din cauza, dar şi datorită personajului am avut diverse experienţe. M-am bucurat de celebritate, dar şi de «greutatea» acestui nume.

Dacă nu mi-am găsit de muncă în ultimii cinci ani este şi din cauza faptului că lumea m-a văzut că pe acest personaj. Pe vremea când eram «Lila» am avut salarii foarte bune, am trăit decent.

Nu erau sume exorbitante, dovadă că stau în apartamentul pe care l-am luat cu soţul meu. Aveam nişte bani puşi deoparte, însă nu foarte mulţi.

Atunci îmi făceam toate mofturile, făceam cadouri și nu m-am aşteptat niciodată ca totul să se termine atât de brusc.

Acum trăiesc din ajutorul celor care mă iubesc şi deplâng de pe margine eşecul meu. Sora şi părinţii mă ajută!”, spunea actrița cu mai mulți ani în urmă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.