O cunoscută prezentatoare TV și-a luat adio de la fani! Ce mesaj sfâșietor a scris Deborah James

O cunoscută prezentatoare TV și-a luat adio de la fani. În vârstă de doar 40 de ani, Deborah James, autoare, activistă și realizatoare a unui podcast la BBC, a transmis fanilor că nu mai are mult de trăit.

De asemenea, aceasta a anunțat că a fost externată din spital și primește ultimele îngrijiri la domiciliu.

O cunoscută prezentatoare TV și-a luat adio de la fani! Ce mesaj sfâșietor a scris Deborah James
Deborah James a vorbit despre cea mai dură veste din viața ei. Încă din 2016 a fost diagnosticată cu cancer intestinal în stadiul IV.

De data aceasta, prezentatoarea a aflat de la medici că trebuie să se pregătească pentru un ultim „rămas bun”.

Vedeta de la BBC a decis să fie mutată la domiciliu. Acolo va primi îngrijire paliativă și își va petrece ultimele momente din viață alături de rude și prieteni.

Într-o postare sfâșietoare publicată pe Twitter și Instagram, Deborah James a scris că a venit momentul să publice mesajul pe care nu și-a dorit niciodată să-l scrie.

„Mesajul pe care nu am vrut să-l scriu niciodată. Am încercat totul, dar corpul meu pur și simplu nu mai răspunde.

Îngrijirea mea activă s-a oprit și acum m-am întors acasă, cu familia mea incredibilă în jurul meu și cu grija tuturor pentru a se asigura că ultimele clipe de viață nu vor fi dureroase.

Nimeni nu știe cât timp mai am, dar nu pot să mai merg, dorm în majoritatea zilelor și majoritatea lucrurilor pe care le-am luat de la sine sunt acum vise apuse. Știu că nu am lăsat nici o piatră neîntoarsă.

Dar chiar și cu toate medicamentele inovatoare pentru cancer din lume sau cu o nouă descoperire magică, corpul meu pur și simplu nu mai poate continua.

În acest moment, pentru mine, tot ce mai pot să fac este să iau fiecare zi ca atare, pas cu pas, și să fiu recunoscătoare pentru un alt răsărit. Întreaga mea familie este în jurul meu și vom trece împreună prin asta.

Sunteți cu toții incredibili, vă mulțumesc că ați jucat un rol în călătoria mea. Fara regrete. Bucură-te de viață!”, a scris Deborah James, pe Instagram.

Leave A Reply

Your email address will not be published.