O cercetatoare a gasit leacul impotriva cancerului acum 60 de ani! Din pacate, conducatorii lumii nu vor sa se afle, tin totul SECRET!

Johanna Budwig, o cercetatoare germana, a descoperit leacul pentru cancer inca din 1951, dar probabil nu ai auzit asta pana acum! A fost nominalizata de 6 ori la Premiul Nobel si are 2 doctorate, unul in medicina si unul in industria farmaceutica.

In timpul vietii, a vindecat de cancer 90% dintre pacientii avuti, folosind incrediente naturale care nu au efecte adverse.

Totusi, descoperirea ei nu a fost profitabila pentru companiile farmaceutice, care au preferat ca medicamentul folosit de ea sa ramana secret, asa ca multi dintre noi nu am auzit pana in ziua de astazi de Budwig si succesul ei in vindecarea cancerului.

„Am raspunsul impotriva cancerului, dar doctorii americani nu asculta. Vin aici, imi observa metodele si raman impresionati, apoi vor sa facem o intelegere, sa ia medicamentul in tara lor si sa faca multi bani.

Eu nu fac asta pentru bani si refuz, din cauza asta nu sunt agreata de ei”, spunea Johanna.

Nu ar trebui sa ne mire ca marile companii farmaceutice au pastrat aceste descoperiri remarcabile departe de ochii oamenilor de rand. Daca leacul pentru cancer este aflat, cum vor mai face ei bani?

Aceasta boala a devenit una dintre cele mai profitabile din industria omenirii si vor face tot ce le sta in putinta sa o pastreze asa.

Cu totii suntem expusi la nivele ridicate de toxine si radiatii care pot provoca aceasta boala nemiloasa numita cancer. Traim intr-un mediu propice pentru dezvoltarea celulelor canceroase.

Cand aceasta conditie ajunge la stadiile finale corpul nostru devine acid si capacitatea sangelui de a transfera si transporta oxigen devine semnificativ redusa.

Nivelul de oxigen din sange al unei persoane sanatoase este cuprins intre 98 si 100, in timp ce pacientii cu cancer au o esalonare de 60, masurata cu un oximetru.

Lipsa oxigenului din sangele unui pacient de cancer este substituita cu deseuri cum ar fi dioxidul de carbon. Aceasta lipsa de oxigen conduce la formarea de tumori, iar celulele sufera mutatii pentru a obtine energie dintr-un proces de fermentare a zaharului.

Aceasta nu este un proces „curat” biochimic, iar produsele de fermentatie care se acumuleaza in tesuturi determina o toxicitate chiar mai ridicata.

Acest lucru duce la o acidoza si o foamete a oxigenului celular. Toate acestea conduc in mod inevitabil la proliferarea celulelor canceroase si au consecinte fatale pentru pacient. Aceste afirmatii nu sunt fictiune, ele se bazeaza pe stiinta reala si dovedite de castigatorul Premiului Nobel din 1932, dr. Otto Warburg.

Cel mai important instrument in lupta impotriva cancerului este oxigenul, iar dr. Budwig respecta acest principiu. Protocolul sau implica stimularea aprovizionarii cu oxigen si ajustarea nivelului de pH al organismului intr-o stare alcalina si face o treaba mult mai buna decat orice alt tratament existent pe piata.

Odata ce am reusit sa realizam un mediu alcalin in corpul nostru, sangele nostru este pompat cu oxigen, ducand la foametea si moartea celulelor canceroase mutante.

Leave A Reply

Your email address will not be published.