Numele acestui copil i-a șocat pe toți. Părinții lui au făcut o alegere unică

Un copil a primit la naștere un nume unic care i-a șocat pe toți cei care l-au auzit. Alegerea numelui este un aspect foarte important pentru cei care urmează să devină părinți.

Unii se gândesc foarte mult timp la asta și fac chiar listă cu cele mai frumoase prenume, urmând să decidă odată cu venirea pe lume a copilului.

Numele acestui copil i-a șocat pe toți

O familie de români, stabilită în Birmingham, Anglia, a ales pentru copilul lor un nume unic. Nu știm dacă au vrut să iasă complet din tipare, dar este cert faptul că au reușit. Unii s-au amuzat la auzul prenumelui, în timp ce alții au spus că este o bătaie de joc.

Numele copilului este Pufi Greu Deucis. Autoritățile britanice nu și-au dat seama ce reprezintă, de fapt, această alegere a părinților. Certificatul de naștere datează din 2016 și este al unui băiețel.

Numele acestui copil i-a șocat pe toți. Părinții lui au făcut o alegere șocantă

Potrivit legislaţiei privind întocmirea actelor de stare civilă, “Ofiţerul de stare civila are obligaţia de a refuza motivat, comunicând în scris declarantului, înregistrarea prenumelor formate din cuvinte indecente, ridicole ori altele asemenea, de natură a afecta ordinea publică şi bunele moravuri sau interesele copilului, dupa caz”.

Cele mai neobișnuite nume de români
În România cele mai neobișnuite nume aparțin etnicilor romi. Unii dintre ei aleg pentru copiii lor nume de autoturisme. 146 de români poartă numele Dacia, dar există și români cu numele de Logan, Solenza și Renault.

În topul numelor de maşini se află Mercedes, prenume purtat de nu mai puţin de 315 români.

Alte prenume preferate de persoanele de etnie romă din țara noastră sunt: Ministru, Justiţia, Poliţia, Preşedinte, Portocala, Lămâia, Strugurel sau Televizor. Mai amintim și: Făt-Frumos, Leuştean, Semaforu, Milion, Seif, Judecător, Strălucirea, Ilegitim, Medalion, Piersica, Roberto-Bagio, Mihai-Eminescu.

Nume haioase: Rudolf Pufulete, Puţoi Ion, Ruptureanu Rozeta, Marin Capdefier, Tuduce Dorule Dicusară, Vasile San Siro Ciocoi, Simion Berebună, Ilegitim Vasile.

Leave A Reply

Your email address will not be published.